AnaSayfa / Genel / Kahve falında toz şekeri yere dökmek

Kahve falında toz şekeri yere dökmek

Kahve falında toz şekeri yere dökmek sorunların ve sıkıntıların baş göstereceğine, süt liman olan hayatın bir anda dalgalanacağına, aile hayatında ve sosyal hayatta yaşanan tartışmaların kısa zaman içinde tatlıya bağlanacağına, en yüksek makama ulaşarak itibar sahibi olacağına ve kazancının da hiç eksilmeyeceğine, iş hayatını bozmak isteyen kişilerle karşı karşıya kalınacağına, şimdiye kadar sahip olmadığı kadar büyük mal ve mülke sahip olacağına, dualarının ve hayallerinin Allah katında karşılık bulacağına, eline geçen imkânları çok daha iyi bir şekilde kullanarak başka insanlara örnek olacağına, maddi olarak çok büyük bir ferahlık yaşayacağına alamet eder.

Kahve falında toz şekeri yere dökmek gördüyseniz:

  • Bazı değişiklikler yapmadan önce olayların üzerinden geçmelisiniz.

Kahve falında toz şekeri yere dökmek bir sebeple insanlar ile arasının açılacağına, kaçırdığı fırsatları çok iyi adımlar atarak tekrar kazanacağına, bol kazanç elde edeceğine delalet eder.

Kahve falında toz şeker dökmek görülen erkeklik organının küçük olmasın ise, borcunun çok olacağına, neşesini, mutluluğunu, huzurunu ve ağız tadını yitireceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında toz şekeri dökmek uzun süreden beri ödenen bir borcun gelecek bir toplu para ile ödeneceğine, kardeşlerin birlikte bir iş  kuracağına, mutsuz günlerin kısa zaman içinde biteceğine alamet etmektedir.

Kahve falında toz şekerin yere döküldüğünü görmek barış için adım atacağına ve olumlu geri dönüş alıp, bu durumu bitireceğine, çalışmalarının kazanacağı başarı ile işadamlarının dikkatini çekeceğine işarettir.

Kahve falında yere şeker dökmek eğitimle ilgili karşılaşılan bir fırsatın değerlendirileceğine, çok çalışıp başarılı olduğu iş hayatında bulunduğu makamdan daha yüksek yerlere geleceğine işarettir.

Kahve falında toz şeker görmek etrafındaki insanlara başları sıkıştığında yardım edeceğine ve kendisine uygun hayırlı bir kısmet bulacağına, sevdiği insanların olacağına işaret eder.

Kahve falında toz şeker yedirmek verilen emeklerin hayal edilen başarıyı getirmeyeceğine, uzun soluklu bir ilişkinin sona ereceğine ve zor bir kişinin yanında işe başlanacağına, lüks, konfor içinde olacağına delalettir.

Kahve falında toz şeker tartmak başkalarının malına göz dikeceğine, rahatsızlık veren durumların yakın zaman içinde ortadan kaldırılacağına, maddi ve manevi olarak çok iyi bir duruma gelineceğine tabir olunur.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir