AnaSayfa / Genel / Kahve falında toz şekerin yere döküldüğünü görmek

Kahve falında toz şekerin yere döküldüğünü görmek

Kahve falında toz şekerin yere döküldüğünü görmek umduklarını bulamayacağına, kişinin çok büyük girişimlerde bulunup alnının akı ile başarıya ulaşacağına, keyfe ve zenginliğe kavuşacağına, Allah’ın yolundan gideceğine, dert ettiği maddi sorunları ve bunlara bağlı olarak ortaya çıkan ailevi sorunları yakın bir zaman içinde çözeceğine, sorunlarından ve sıkıntılarından kısa bir süre içinde ve herhangi bir zarar görmeden kurtulacağına, rahat bir hayata adım atacağına, ticarete adım atacağına alamet etmektedir.

Kahve falında toz şekerin yere döküldüğünü gördüyseniz:

  • Olan biteni veya mevcut durumu kabul etmek negatif olayları pozitife çevirmenin veya avantaj sağlanabilecek yerleri bulmanın ilk adımı olabilir.

Kahve falında toz şekerin yere döküldüğünü görmek mutsuz ve kötü günler yaşayacağına, karamsar olacağına ve huzursuz günler geçireceğine, tüm ülkenin bahsedeceği çalışmalar gerçekleştirileceğine, rahatsızlık yaratan durumların eş, dost ya da akrabalar sayesinde bertaraf edileceğine ve asabın bozulmasına sebep olan kişilerin hayattan çıkarılacağına inanılır.

Kahve falında toz şekeri yere dökmek olumlu, güzel ve sürpriz gelişmelerle karşılaşacağına, büyük düşüneceğine yorulmaktadır.

Kahve falında toz şekeri dökmek somun ekmek yense de hiçbir zaman şikayet etmeden yaşamanın mükafatının görüleceğine, hayatının bir anda çok güzel hale geleceğine, ekmeğinin artacağına alamet eder.

Kahve falında bir kase toz şeker görmek çok zor ve sıkıntılı bir duruma düşebileceğine, yeni çalışmalar yapılacağına, çok büyük bir aile gibi hareket edileceğine işaret etmektedir.

Kahve falında toz şeker çuvalı görmek yakın zamanda yapılan bu işlerin meyvelerinin toplanacağına, işlerinin ve iletişiminin bozulacağına inanılır.

Kahve falında birine toz şeker vermek kişi ile daha iyi ilişkiler içerisine girileceğine, ailesi ile arasındaki tartışmalar için kendisine akıl hocalığı yapılacağına, kişinin başarılarının artacağına rivayet eder.

Kahve falında toz şeker istemek eline geçen bütün işleri kara geçireceğine, neredeyse görülmemiş büyük başarılara imza atacağına, rahatının ve gelirinin artacağına delalettir.

Kahve falında toz şeker ve küp şeker görmek endişe duyulan çeşitli durumlara düşüleceğine, daha güçlü hale geleceğine ve onlardan önde olacağına rivayet etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir