AnaSayfa / Genel / Kahve falında tozlu çarşaf görmek

Kahve falında tozlu çarşaf görmek

Kahve falında tozlu çarşaf görmek karı koca olarak oturup sorunun ne olduğunu konuşacaklarına, bu sayede aralarındaki problemlerin çözüleceğine, kederlerinin son bulacağına, arzularının yerine geleceğine, dargınların barışacağına, içinde bulunan tüm sıkıntılardan, yaşadığı üzüntülerden ve kendisini yıpratan herşeyden büyük bir oranda kopacağına ve daha rahat ve daha mutlu olacağı bir döneme gireceğine, refah düzeyinin yükseleceğine, hayırlı gelişmeler yaşayacağına, fal sahibinin kötü ve art niyetli kişilerle karşılaşacağına, çok büyük çaba sarf edeceğine ve ancak o zaman bu çabanın emeğini alacağına delalet etmektedir.

Kahve falında tozlu çarşaf gördüyseniz:

  • Duygusal konuları ele alış biçiminiz özel yaşamınızda fark yaratmanıza yardım edebilir.

Kahve falında tozlu çarşaf görmek zararlı bir alışkanlığa başlanacağına, verilen bir karar doğrultusunda hareket edilmemesinden ötürü çok büyük bir zarara uğranacağına ve rakipleri sevindirecek bir duruma düşüleceğine, çarelere ve çözümlere ulaşacağına, şifa bulacağına, ruhen ve bedenen yenileneceğine inanılır.

Kahve falında çarşaf kaybetmek onu darda bırakmayacağına, elindeki işi birçok kişiye sevdireceğine, yakın bir zaman içinde kendi işine sahip olacağına delalettir.

Kahve falında birinden çarşaf almak hiç beklemediği bu olay karşısında sıkıntıya düşeceğine, çok hayırlı ve güzel sonuçlar elde edeceğine rivayet eder.

Kahve falında kırmızı yatak çarşafı görmek sevilen bir kişi ile ters düşüleceğine, elinde bulunan imkânlar ile girdiği bir işte yaşanabilecek sorunlara karşı önlem olarak bir miktar tasarruf yaptığına, böylece çıkabilecek problemleri kısmen de olsa bertaraf edeceğine alamet etmektedir.

Kahve falında ipe çarşaf asmak uzun zamandan beri hayalini kurduğu şeylere kavuşacağına, başarılarının devamlı olacağına delalet etmektedir.

Kahve falında siyah çarşaf giydiğini görmek yakın bir zaman içinde bol kazanç elde edeceğine, eline geçen fırsatları çok iyi bir şekilde değerlendireceğine, başarılı çalışmalara imza atacağına, parasal anlamda rahat edeceğine delalet etmektedir.

Kahve falında çarşaf temizlemek şansın, kısmetin ve başarının engelleneceğine, kötü kişilerle karşılaşılacağına, kazandığı bu başarılar sayesinde hayallerini gerçekleştireceğine delalettir.

Kahve falında kirli yatak çarşafı görmek masraflarının azalacağına, bir işi bozulsa hemen diğerinin geleceğine işarettir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir