AnaSayfa / Genel / Kahve falında birinden çarşaf almak

Kahve falında birinden çarşaf almak

Kahve falında birinden çarşaf almak sorunlarla ve sıkıntılarla boğuşulacak bir döneme girileceğine, çok donanımlı ve deneyimli olunmasına rağmen işlerin istenildiği gibi gitmeyeceğine, uzun zamandan beri kurulan hayallere kavuşulacağına, işlerin istenmeyen bir hale geleceğine, para pul sahibi olacağına, kendisini hedeflerine, amaçlarına ve beklentilerine götürecek yolda da geri adım atmayacağına, her türlü derde ve üzüntüye karşı hazır olunduğuna, işlerle ilgili doğru karar vermek için detaylı bir düşünme yolu seçildiğine, ayakları yere sağlam basan ve yaptığı işte ses getiren bir karakter ortaya konulacağına, herkesi kendisine hayran bırakacağına, gelmek istediği noktalara geleceğine inanılır.

Kahve falında birinden çarşaf almak gördüyseniz:

  • Harekete geçmek için gürültü patırtının dinmesini beklemeniz gerekebilir.

Kahve falında ipe beyaz çarşaf asmak sürekli koşturmasına sabırla ve azimle çalışmasına rağmen çok fazla ileri gidemeyeceğine ve bu yüzden kendi kendisine çok büyük bir kızgınlık besleyeceğine ve sürekli kötü düşüncelere kapılacağına, sıkıntılı bir ruh haline bürünüleceğine ve üzüntü duyulacağına işarettir.

Kahve falında beyaz çarşaflı yorgan görmek başka yatırımlar gerçekleştirmeyeceğine, var olanlar ile yetinip geçinmeye çalışacağına, çalıştığı işte mevkisini korumak için pek çok çalışanla işbirliği yapılacağına yorulmaktadır.

Kahve falında yeni çarşaf görmek kendisine fazlaca kar getireceğine, her gün daha fazla dolacağına alamet eder.

Kahve falında beyaz çarşaf giymek rahatsızlık veren bir olayın yaşanmasının önüne geçileceğine, çalışılan işte büyük bir zam alınacağına, masa başı bir işe gireceğine delalet etmektedir.

Kahve falında çarşaflı olmak dertlerin ve üzüntülerin geride kalacağına, rahmet ve bereketin çabuk meydana gelmesine yorulmaktadır.

Kahve falında çarşaf satın almak müşterilerin ya da siparişin çoğalacağına, kişinin böylece rızkının genişleyeceğine yorulur.

Kahve falında kirli çarşaf yıkamak verilen emeklerin boşa çıkacağı bir döneme girileceğine, rızkının, malının, sağlığının ve keyfinin bir ömür süreceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında çarşaflı adam görmek yaşanan zor günlerin biteceğine, girdiği sorunlu bir dönemden çevresindeki insanların büyük desteği sayesinde kurtulacağına tabir olunur.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir