AnaSayfa / Genel / Kahve falında evinde toz görmek

Kahve falında evinde toz görmek

Kahve falında evinde toz görmek zararlı bir alışkanlığın yakın bir zamanda bırakılacağına, yeni ve önemli kimseler ile tanışacağına, bir sebeple büyük fırsatların elden kaçacağına, gerek maddi gerek manevi anlamda zarara ve ziyana uğrayacağına, sıkıntılardan yana çok güzel olayların yaşanacağına, aile hayatı ile ilgili çok güzel adımlar atılacağına ve çok hayırlı kazançlar elde edileceğine, fikir ve görüş ayrılıklarına düşeceğine, büyük anlaşmazlıklar yaşayacağına, kendisine en uygun olanı seçip hayatını kurma yolunda adım atacağına işaret eder.

Kahve falında evinde toz gördüyseniz:

  • Bir şey düşünürken başkalarının sözleri sizi pek etkilememeli, kendinizle başbaşa olun.

Kahve falında evin tozunu almak uğur ve kazanç getirecek doğru işlerin altına imzasını atacağına, hayatında belanın ve uğursuzluğun kol gezeceğine delalet eder.

Kahve falında evini tozlu görmek ferahlığa çıkacağına ve çözümsüz kalmış problemlerin çözümleneceğine, yaşanan sorunların kısa bir zaman sonra sona ereceğine, büyük bir kazanç elde edileceğine ve uzun zamandan beri hayali kurulan eve kavuşulacağına tabir olunur.

Kahve falında evin içinde toz görmek kendisine akıl veren aile büyüklerini dinlememesi veya aşırı inatçı yapısı yüzünden kendi bildiğini okuması ile de geleceğine dair yanlış kararlar almasının cezasını çekeceğine, kişinin yoğun bir iş trafiği yaşayıp, çok daha fazla mesai harcayacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında evin tozlu olduğunu görmek uğursuz kişiler ve olaylarla karşılaşacağına, yanlış bir karar vereceği için  eline geçen fırsatları kaçıracağına yorulmaktadır.

Kahve falında evin tozunu süpürmek yüzünün güleceğine, rahatının, huzurunun ve sağlığının yerinde olacağına, üzüntü veren kişileri hayatından çıkartacağına yorulur.

Kahve falında evini tozlanmış görmek maddi orunların kısa süre içinde aşılacağına, kazanılan paranın ve başarının eş, dost ve akrabalarla paylaşılacağına, yeni bir eğitim kurumuna kayıt yaptırılacağına ve rahata erileceğine, herhangi bir sorunla karşılaşmadan çok iyi işler yapacağına alamet eder.

Kahve falında evin içini tozlu görmek birçok kişinin dikkatinin çekileceğine, gerçekleştirilen çalışma ile yüksek kazançlı ve iş konusunda yetki sağlayacak bir mevkiye terfi alınacağına, hayatının başarılar ve galibiyetler ile geçeceğine işaret etmektedir.

Kahve falında evinde toz görmek mutlu günler yaşanacağına, sevinileceğine, hem de iyi bir mümin olarak yoluna devam edeceğine yorulmaktadır.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir