AnaSayfa / Genel / Kahve falında birisine toz şeker vermek

Kahve falında birisine toz şeker vermek

Kahve falında birisine toz şeker vermek yeni bir eve taşınılacağına, borçların en düzgün şekilde ödeneceğine, yardım edeceği bazı kişilerden çok büyük hayır duaları alacağına, dost ve zararsız olan birini düşman zannetmeye, Allah yolunda ilerleyeceğine, çok daha yeni kişiler ile yeni arkadaşlıklar kuracağına ve bu arkadaşlıkları ilerleteceğine, rahata ereceğine, mutlu olacağına, kararları alacak ve son sözü söyleyecek kimse konumuna geleceğine, hedefine çok kolay ulaşacağına yorulmaktadır.

Kahve falında birisine toz şeker vermek gördüyseniz:

  • Başkalarının söylediklerine göre hareket etmemeli ya da söylenenlere inanmamalısınız.

Kahve falında toz şekeri görmek insanlarla arasında iyi geçimin sağlanacağına, yeni gayrimenkuller alınacağına, sağlık sorunlarının son bulacağına, anne baba duasının alınacağına ve yardıma muhtaç kişilere yardım edileceğine inanılır.

Kahve falında bir kase toz şeker görmek maddi sıkıntıların geride bırakılacağına, üzüntülerin mutluluğa dönüşeceğine, sorunların en kısa sürede çözülüp hayırların ortaya çıkacağına alamet etmektedir.

Kahve falında toz şeker taşımak iş hayatında çok büyük projeler gerçekleştireceğine, kar sağlayacağına işaret etmektedir.

Kahve falında toz şeker satın almak çok kısa sürede sevdiğiniz birinden sevindirici bir haber geleceğine, şansının ve bahtının açılacağına, hayatının güzelleşeceğine tabir olunur.

Kahve falında birisine toz şeker vermek karlı ortaklıklara gireceğine, kariyer edineceğine delalettir.

Kahve falında toz şekeri dökmek geçim ve kazanç hususunda keder ve üzüntüye, maddi ve manevi olarak çok güzel günler görüleceğine, sahip olunan imkânların çok iyi kullanılacağına delalet etmektedir.

Kahve falında toz şeker çuvalı görmek çok hayırlı ve güzel çalışmalara imza atacağına, işlerine de bereketin ve verimin hâsıl olacağına yorulur.

Kahve falında toz şeker toplamak zor durumların sona ereceğine, sevilen ve iş hayatında sözüne güvenilen bir kişi olunacağına, beklentilerinin yerine geleceğine tabir olunur.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir