AnaSayfa / Genel / Kahve falında toz kömür görmek

Kahve falında toz kömür görmek

Kahve falında toz kömür görmek yaptığı iyi bir işin kötüleneceğine, çok büyük kazançlar ve hayırlı rızklar elde edeceğine, içinin ve kafasının da rahat edeceğine, büyük atılımların yapılacağına, uzun zamandan beri ödenemeyen borçların ödeneceğine, heveslendiği işlerden Allah’ın izni ile kar elde etmeyi başaracağına, aklı başında ve daha doğru kararlar veren bir insan olacağına ve herhangi bir iş için bir karar vereceği zaman oturup uzun uzun düşüneceğine, esenlik ve gönül hoşluğu bulacağına, iş hayatı ile ilgili olarak atılan adımların başka kişilerin dikkatini çekeceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında toz kömür gördüyseniz:

  • Karşınıza çıkacak bir fırsatı değerlendiremeye bilirsiniz.

Kahve falında kömür tozu temizlemek tövbelerinin ve dualarının da kabul olacağına, kazanç ve şifa kapılarına ulaşacağına yorulur.

Kahve falında toz kömür görmek bir sebeple büyük bir hayalkırıklığı yaşanacağına, çok büyük maddi zarara uğrayacağına işarettir.

Kahve falında maden kömür görmek iş konusundaki pozisyonunu iyileştirmek için çok daha fazla çaba harcayacağına, bilgi sahibi olunan konuda kariyer yapılacağına yorulur.

Kahve falında torba kömür görmek sevdiği kişiler ile arasının açılacağına, maddi ve manevi olarak sorun yaşayacağına, kazancının günden güne azalacağına, işlerinin yaşayacağı kötü olaylar yüzünden zarar edeceğine, sabrettiğine ve dua ettiğini değeceğine işarettir.

Kahve falında kamyonda kömür görmek para meselelerinde gurur yapan kişinin borçlarını kapatamadığı bir zamanda ailesine durumu açarak yardım alacağına, sorunlarından ve sıkıntılarından tamamen kurtulacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında sobaya odun kömür atmak hüsrana uğrayacağına, kendine olan güvenini kaybedeceğine, çok büyük bazı çalışmalar gerçekleştireceğine işaret etmektedir.

Kahve falında kömür istemek iş alanında programsız çalışmanın ve planlara uymamanın neticesinde itibarın zedeleneceği durumlar içine girileceğine, hem çok mutlu olacağına işaret etmektedir.

Kahve falında kömür toplamak maddi ve manevi olarak büyük gelişmeler yaşanacağına, sevilen bir kişi ile girilecek bir işte büyük başarı kazanılacağına, atılacak adımlar sayesinde herkes tarafından tanınan bir kişi olunacağına, zararların telafi edileceğine, hem de turistik açıdan keyif dolu günler geçireceğine inanılır.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir