AnaSayfa / Genel / Kahve falında ağaçtan bal almak

Kahve falında ağaçtan bal almak

Kahve falında ağaçtan bal almak büyük kazançlar elde edileceğine, maddi açıdan sözü geçen biri olunacağına, kırılan özgüvenin tekrar inşa edileceğine, destek için ailesiyle de konuşacağına, hasret çekileceğine, işlerinde büyük başarılar kazanacağına, yüklü miktarda kazanç elde edeceğine ve daha sonra zor durumda kalmış olan çok sevdiği ve değer verdiği bir arkadaşına maddi olarak yardımda bulunacağına, hedeflerinin gerçekleşeceğine, uzun bir süreden beri güzel bir şekilde ilerleyen işlerin yakında çok kötü bir duruma düşeceğine ve çok daha büyük üzüntüler yaşayacağına rivayet eder.

Kahve falında ağaçtan bal almak gördüyseniz:

  • İşinizde riskleri olan alternatifler arasında kalabilirsiniz.

Kahve falında bal kabağı ağacı görmek kıskançlık ve düşmanlık yapan bir kişi yüzünden iş hayatında zor bir duruma düşüleceğine, işinden ve parasından olacağına işarettir.

Kahve falında ağaç balı yemek parasal olarak iyi bir kazanç elde edileceğine, yeni bir sosyal hayata sahip olunacağına tabir olunur.

Kahve falında ağaçtan bal toplamak bunların devlet kapılarından geçeceğine ve kişinin hayatının belki de dönüm noktası olacak işlerin altına imzasını atacağına, yaptığı ve yapacağı işler ile çok güzel yerlere gelip büyük paralar kazanacağına ve refah ve huzur içinde bir hayat süreceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında ağaçtan bal yemek ticarette kendisi için hangisi daha isabetli olursa o kola yönleneceğine, kazancın artması ile bolluğa ve berekete kavuşulacağına rivayet eder.

Kahve falında ağaçta bal kabağı görmek elini attığı ve niyet ettiği her işi de başarıyla tamamlayacağına, hayatında bir takım problemlerin baş göstereceğine rivayet eder.

Kahve falında ağaçtan bal almak kaybetme ve başarısız olma korkusuna yakalanacağına, çektiği yokluğun unutulacağına delalet etmektedir.

Kahve falında ağaçta bal görmek para sıkıntısı çekmeyeceğine ve rahatının yerinde olacağına, borç batağına düşeceğine, tabir yerindeyse bir lokma kuru ekmeğe muhtaç olacağına yorulur.

Kahve falında ağaç balı toplamak kişinin daha çok kazanacağına, kalabalık bir fotoğrafta kendisini görüyorsa sevdiği insanlardan bazıları ile ayrı düşeceğine alamet eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir