AnaSayfa / Genel / Kahve falında ağaçta bal görmek

Kahve falında ağaçta bal görmek

Kahve falında ağaçta bal görmek sıkıntıların ve sorunların kısa süreli de olsa biteceğine, herhangi kötü bir kişi ile bir sorun yaşamayacağına ve kendisi gibi insanlara destek vereceğine, ana baba için büyük bir ev alınacağına, çok daha iyi şartlar içinde yaşayacağına, makam, söz ve yetki sahibi olacağına, ticarette büyük atılımlar yapacağına ve geleceğini sağlam temeller üzerine kurma fırsatı elde edeceğine, yarıda kalan işlerini tamamlayacağına, dinen sakıncalı bir iş işlediğine, kendi işini kurmak için adım atacağına ve azmi ve gayreti ile etrafındaki insanlar tarafından başka kişiler için örnek gösterileceğine tabir olunur.

Kahve falında ağaçta bal gördüyseniz:

  • Bazı ilişki ya da iş birliklerinizi gözden geçirmenizde fayda var.

Kahve falında ağaç balı görmek saygınlık elde edeceğine, yakın zaman içinde yeteneklerini herkese ispat edeceği bazı çalışmalar gerçekleştirerek adından sıkça söz ettireceğine ve büyük başarılar kazanacağına alamet etmektedir.

Kahve falında bal kabağı ağacı görmek ilerleyeceğine ve insanların gözünde çok daha itibarlı kimse olmayı başaracağına, bir sebeple sevdiği kişilerden çok laf işiteceğine inanılır.

Kahve falında ağaç balı toplamak iş hayatında neredeyse iflasın eşiğine geleceğine, sağlıkla ilgili olarak herhangi sıkıntı çekilmeyeceğine inanılır.

Kahve falında ağaçtan bal yemek başarı kazanılacağına, elinde avucunda ne varsa hepsini satmak zorunda kalacağına ve çevresindeki kişiler tarafından desteklenmeyeceğine işaret etmektedir.

Kahve falında ağaçtan bal almak her daim yeni iş kollarına girmek için fırsat kollanacağına, hayırlı bir kısmet ile dünyaevine girileceğine, deyim yerindeyse mutluluktan havalara uçulacağına inanılır.

Kahve falında ağaçtan bal toplamak sevilen bir akrabanın ölüm haberinin alınacağına, anne ya da babanın hastalandığı haberinin geleceğine, rakiplerine karşı fark atarak onları gerisinde bırakacağına, düşmanlarını alt edeceğine delalet eder.

Kahve falında ağaçta bal kabağı görmek uzun bir zaman maddi ve manevi sıkıntılar yaşanacağına, çok büyük zararlar edeceğine, birçok kişinin dikkatinin çekileceğine, gerçekleştirilen çalışma ile yüksek kazançlı ve iş konusunda yetki sağlayacak bir mevkiye terfi alınacağına işarettir.

Kahve falında ağaçtan bal aktığını görmek zararın gittikçe daha da artacağına, tüm risklerine rağmen büyük ve çekişmeli ihalelere gireceğine, kendine olan inancının ve güvenin karşılığını da olumlu şekilde almayı başaracağına işaret eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir