AnaSayfa / Genel / Kahve falında ağaç balı görmek

Kahve falında ağaç balı görmek

Kahve falında ağaç balı görmek verimli ve bereketli işler yapacağına, ticaretinin de hızlanacağına, sorunlarının ve sıkıntılarının kalmayacağına, hiçbir zaman parasal bir sıkıntı çekmeyeceğine, işlerinin daha düzgün bir hal alacağına, uzun zamandan beri iş hayatında çok büyük kazançlar elde edeceğine, uzak bir yerden beklediği bir haberin olumlu olarak geleceğine, ortaklık yaptığı kişilerden çok büyük fayda sağlayacağına, eline geçen fırsatları boş yere bir şekilde harcadığına ve çok üzüleceğine, dünyaya küsmek yerine koşulların elverdiği şekilde yaşayacağına işaret etmektedir.

Kahve falında ağaç balı gördüyseniz:

  • Ne yapalım, katlanmak zorundasınız.

Kahve falında ağaçta bal görmek muradına ereceğine, mesleğinde istediği başarıyı elde etme imkânı bulacağına, sıkıntıların son bulacağına, işlerin yoluna gireceğine yorulur.

Kahve falında ağaçtan bal aktığını görmek kişinin hayatına bolluğun, neşenin ve mutluluğun geleceğine, yakında çok büyük bir maddi kayba uğranacağına yorulur.

Kahve falında ağaçtan bal yemek ortak olarak girilen bir işte çok zarar edileceğine, üzüntü veren olayların düzeltileceğine yorulur.

Kahve falında bal kabağı ağacı görmek sahip olduklarının hesabını tutmakta zorlanacak kadar büyüyeceğine, fal sahibinin bu kişi ile usta çırak ilişkisi yaşayacağına ve bu kişi sayesinde çok büyük başarılar kazanarak çok üst mevkilere geleceğine işaret eder.

Kahve falında ağaç balı toplamak iş hayatında prestij kaybı yaşanacağına, rahatsızlıklar yüzünden çok zor zamanlar geçirileceğine, yeni bebek müjdeleri ve evlilik haberleri alınacağına inanılır.

Kahve falında ağaç balı görmek bir hastalıktan kurtulunacağına, ancak bir türlü başaramayacağına ve istemeden de olsa işle ilgili geri dönüşü olmayan bir karar vereceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında ağaçtan bal almak kendi işini kurmak için adım atacağına, yaşam enerjisinden ve isteğinden hiç bir şey kaybetmeyeceğine inanılır.

Kahve falında ağaç balı yemek iş hayatı ile ilgili olarak çok daha rahat bir şekilde ilerleyeceğine, kötü karakterli bir kadına yorulur.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir