AnaSayfa / Genel / Kahve falında çamaşır suyuyla temizlik yapmak

Kahve falında çamaşır suyuyla temizlik yapmak

Kahve falında çamaşır suyuyla temizlik yapmak yakın zaman içinde huzurlu bir döneme girileceğine, ortaklık kurulan bir kişiden gelen yardım ya da desteklerle kurtuluşa erileceğine, kişinin bazı değişiklikler yapmak suretiyle kazancını farklı yollardan elde edeceğine, dedikoduyu çıkaran kişiler ile tüm irtibatını keseceğine ve bu kişiler ile uğraşmayıp bütün ilgisini işine vererek çok büyük başarılar kazanacağına, yüzlerin her daim güleceği bir döneme girileceğine, imza ve söz yetkisi edineceğine, sevdiği kişiler ile büyük bir rahatlık yaşayacağına, yapacağı işler karşılığında eline geçecek olan kazanç sayesinde büyük başarılar gerçekleştireceğine, kendisine sorun yaratan olayların kısa süre içinde son bulacağına işarettir.

Kahve falında çamaşır suyuyla temizlik yapmak gördüyseniz:

  • Üst pozisyonunuzdaki veya geleceğinizi etkileyebilecek durumda kişilerle ilişkilerinizde bilgece tavırların faydasını görebilirsiniz.

Kahve falında çamaşır suyuyla temizlik yapmak kişinin kendi kendini itibardan düşürmesine, onlara iş öğreten ve öncülük ederek yol gösteren kişi konumuna geleceğine işaret etmektedir.

Kahve falında suyla temizlik yapmak güzel sözler işiteceğine, bu sayede çok daha iyilerini yapmak için daha çok çaba sarfedeceğine, daha çok emek vereceğine ve hep daha iyi ve daha güzel şeyler yaparak insanlara örnek olacağına, mutlu olmanın yollarını bulacağına, rahata ereceğine delalettir.

Kahve falında temiz suya idrar yapmak farklı şekillerde gelir elde edeceğine ve zenginliği bulacağına, onunla yaşamını birleştireceğine, hayaline kavuşacağına işarettir.

Kahve falında temiz suyla banyo yapmak inancının zayıflayacağına, kul olarak yerine getirmesi gereken vecibeleri ihmal edeceğine, kendi işini kurarak yönetici koltuğuna oturacağına tabir olunur.

Kahve falında katlanmış temiz çamaşır görmek kendisine hayır, bolluk, bereket ve zenginlik getirecek girişimlerde bulunacağına, kişinin yaptığı ticaretin artık beğenilmez olacağına bu nedenle işlerinin duracağına rivayet etmektedir.

Kahve falında beyaz temiz çamaşır görmek meslek hayatında fark edilir şekilde aşama kaydedeceğine ve terfi alacağına, saman altından su yürüterek menfaat elde etmeye çalışacağına delalet eder.

Kahve falında temiz asılı çamaşır görmek kazanılan başarılar sayesinde ele geçen kazançlar sayesinde geçim derdinin hiç olmayacağına, endişe duyduğu konularda çok zarar göreceğine, bu sıkıntılardan kurtulmak için çok geniş çaplı bir düşünme ve karar verme dönemi geçireceğine ve bu dönem sonunda çok hayırlı ve akıllıca kararlar vererek sorunlarından büyük oranda kurtulacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında temiz yıkanmış çamaşır görmek bunun rahatlığını ve huzurunu yaşayacağına, ihanet edeceğine ve aile hayatında tartışmalara neden olacağına alamet eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir