AnaSayfa / Genel / Kahve falında tuvalet temizliği yapmak

Kahve falında tuvalet temizliği yapmak

Kahve falında tuvalet temizliği yapmak kısa süre içinde yalnız kalınacağına, dedikodu yüzünden bir akrabanızla ufak bir tartışma yaşanacağına, sıkıntıların ve sorunların biteceğine, yeni bir iş konusunda yakın bir arkadaşla ortaklık kurulacağına, hafiflemiş ve mutlu hissedeceğine, ancak yakın bir zamanda karşısına çıkacak olan fırsatları değerlendirerek çok büyük başarılar kazanacağına, iş hayatında prestij kaybı yaşanacağına, elde bulunan güzel şeylerin zarar göreceğine, elindeki imkanların artacağına, çalışılan işte alınacak başarılı sonuçlarla üst mevkilere gelineceğine ve bu sayede maddi anlamda sorun yaşanmayacağına rivayet eder.

Kahve falında tuvalet temizliği yapmak gördüyseniz:

  • Hep birlikte hareket etme arzusundasınız.

Kahve falında temiz tuvalete çiş yapmak işlerin gün geçtikçe daha iyi bir hale geleceğine, verimin kaçacağına ve yaşadığı huzurun biteceğine delalettir.

Kahve falında tuvalet temizliği yapmak elinin bollaşacağına, kazancının artacağına ve hayatına keyif geleceğine, canını sıkan şeyleri yeneceğine işaret etmektedir.

Kahve falında temiz tuvalete girmek karşılıklı olarak kadir kıymet bileceklerine, düşmana karşı fikir ve güç birliği yapacağına, imkanlarının artacağına işarettir.

Kahve falında temiz tuvalet temizlemek bildiği ve sevdiği işi yapacağı için çok büyük bir özgüvene kavuşacağına, kazancının günden güne çok artacağına yorulur.

Kahve falında tuvalet temizlemeyi görmek maddi imkânlarının artacağına, eline geçecek zenginlik sayesinde rahatının, konforunun ve neşesinin de yerine geleceğine, anlaşmazlıkların baş göstereceğine delalet etmektedir.

Kahve falında birini tuvalet temizlerken görmek aile hayatında büyük bir mutluluğun yaşanacağına, büyük savaşların yaşanacağına, kıtlığın meydana geleceğine yorulur.

Kahve falında temiz tuvaleti temizlemek huzur getirecek birinin çıkacağına, mutluluktan havalara uçulacağına, sıkıntıların ve sorunların sona ereceğine delalet etmektedir.

Kahve falında tuvalet temiz görmek gelirinin çok verimli ve bereketli olacağına, sıkıntıların ve dertlerin silinip gideceğine, rakiplerin yenilgiye uğratılacağına işarettir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir