AnaSayfa / Genel / Kahve falında tosun tarafından kovalanmak

Kahve falında tosun tarafından kovalanmak

Kahve falında tosun tarafından kovalanmak rakiplerin ve çekemeyenlerin bu sayede yenilgiye uğratılacağına, sermayesinin boşa gideceği yatırımlar yapacağına, hep içinde şüphelerin ve sıkıntıların kalacağına, sıkıntılarından ve sorunlarından kurtulacağına, çok büyük kazançlar elde edeceğine, sevilen bir kişi ile ters düşüleceğine ve bazı tartışmaların ortasında kalınacağına, bilinçli şekilde hareket etmeye gayret göstereceğine, maddi açıdan ferahlamaya, uzun bir süre boyunca rahat edilecek bir döneme girileceğine delalet eder.

Kahve falında tosun tarafından kovalanmak gördüyseniz:

  • Kaybedilmiş savaşların hesabını yapıpmaktan vaz geçmelisiniz.

Kahve falında tosun tarafından kovalanmak yapılan bir işte yüklü miktarda para elde edileceğine, birbir türlü sorunla boğuşmak zorunda kalınacağına alamet etmektedir.

Kahve falında tosun kovalaması görmek zahmet verecek işlerin sona ereceğine, rahatlık sağlayacak kararlar verileceğine ve refah içinde yaşanacağına, elindeki imkânları kullanarak girdiği bir işte çok sıkıntı çekeceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında inek tosun görmek tekin olmayan işlere girileceğine, üzüntü verici olaylar yaşanacağına, başka başka sebeplerden ötürü uzunca bir süre toparlanılamayacağına işarettir.

Kahve falında tosuna binmek büyük kazançlar elde edeceğine ve eline geçen bütün işleri çok düzgün bir şekilde çözerek insanların takdirini ve saygısını kazanacağına, büyük bir üne sahip olunacağına delalet etmektedir.

Kahve falında tosun kafası görmek kısa süre içinde işlerinde çok büyük bir ferahlık yaşayacağına, kariyerinde atılım yapacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında siyah beyaz tosun görmek düzeninin sarsılacağına, biraz dinleneceğine alamet eder.

Kahve falında tosunun kaçtığını görmek yatırımlardan büyük kazanç elde edeceğine, kısa bir süre sonra depresyona girileceğine işaret eder.

Kahve falında boynuzlu tosun görmek kötü bir kişinin oyununa gelineceğine, sorunların ve sıkıntıların son bulacağına alamet etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir