AnaSayfa / Genel / Kahve falında inek tosun görmek

Kahve falında inek tosun görmek

Kahve falında inek tosun görmek işlerinin her geçen gün düzeleceğine, maddi yükümlülüklerinin azalacağına, borçlarının kapanacağına, neşesinin, keyfinin, ağız tadının ve sağlığının da yerine geleceğine, zararsız görünen bir olayın birçok problem doğuracağına, işin üstüne gittikçe durumun daha da kötü bir hale geldiğini fark edeceğine, arzularına ve emellerine kavuşacağına, ihtiyaçlarını da gideremez duruma geleceğine, ortaya çok başarılı ve uzun yıllar boyunca unutulamayacak projeler konulacağına, bütün sorunların tek tek yakın bir zamanda çözüleceğine delalet etmektedir.

Kahve falında inek tosun gördüyseniz:

  • Ani harcamalar veya ani parasal yardımlar, ödemeler ilerledikçe zor veya garip bir durumda kalmanıza neden olabilir.

Kahve falında inek ve tosun görmek evliliğinde yaşadığı sıkıntılar nedeniyle iş hayatında da moralsizleşeceğine, yeni iş ilişkileri kurulmasını sağlayacağına ve her şeyin yoluna gireceğine alamet etmektedir.

Kahve falında tosun inek görmek zorlukların biteceğine, yaşanan sıkıntıların sabır ve azimle ortadan kaldırılacağına tabir olunur.

Kahve falında inek tosun görmek dedikoduların hat safhaya ulaşacağına, zor bir işle ilgili olarak önemli bir sınav vereceğine delalet etmektedir.

Kahve falında tosun kovalaması görmek ancak zamanında kimseyi dinlemediği için zor günlerinde de yanında hiç kimseyi bulamayacağına, hastalanacağına, yanlış kişilere denk geleceğine alamet eder.

Kahve falında tosunlar görmek hayal edilen her şeye kısa süre içinde kavuşulacağına, yaşanabilecek bazı sorunların çok hızlı bir şekilde çözüleceğine, kişinin kindar bir tutum sergileyeceğine ve uzlaşmaya yaklaşmayacağına tabir olunur.

Kahve falında siyah tosun kesmek büyük başarı kazanacağına, tövbelerinin ve dualarının kabul olacağına, içindeki sıkıntıların gideceğine rivayet eder.

Kahve falında tosun görmek şansın yüzüne güleceğine, işlerini yoluna koyacağına alamet etmektedir.

Kahve falında tosun kafası görmek işlerinin tutacağına ve zenginliğinin alıp yürüyeceğine, olumsuzlukların da kişiye sonuç olarak iyi şekilde döneceğine işarettir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir