AnaSayfa / Genel / Kahve falında okul töreni görmek

Kahve falında okul töreni görmek

Kahve falında okul töreni görmek hayırlı ve karlı fırsatlar elde edeceğine, emeklerinin boşa gitmeyeceğine ve bu sayede kişinin yakın zamanda düze çıkıp moral bulacağına, daha sonra kalbine göre birisini bulmak için bekleyişe geçeceğine, bu kişiyi bulduğunda yavaş ama sağlam adımlar ile ilerleyeceğine,  çok büyük ve çok mutlu olacağı bazı kararlar vereceğine ve mutlu bir yuvaya sahip olacağına, üzüleceğine ve kaçırdığı fırsatlardan ötürü kendisini çok hırpalayacağına, ne zaman başı sıkışsa pervane gibi çevresinde dönen insanlar olacağına, sevinçli haberlere, umutlarının kırılacağına, zamanının boşa gideceğine, maddi ve manevi açıdan kendisini çok yıpratacak bir kişi ile arkadaşlık kuracağına ancak durumun farkına vardıktan sonra arkadaşlık ilişkilerine son vereceğine, kötü günlerin geride kalacağına alamet eder.

Kahve falında okul töreni gördüyseniz:

  • Yanlış özür beyan etmeniz veya olan biten yanlışlıkları düzeltmemeniz durumunda sorun yaşanabilir.

Kahve falında okulda tören görmek çocuklarından yana istediği saygıyı, sevgiyi ve hürmeti göreceğine, hayırlı ve helal kazançlar elde edeceğine, ancak sorun yaratan olaylardan bir türlü kurtulamayacağına delalettir.

Kahve falında okul töreni görmek hep iyi, vicdanlı ve merhametli kimselere denk geleceğine, ailesindeki huzurun bozulacağına yorulmaktadır.

Kahve falında töreni görmek işlerinin aksayacağına, kazancının ve rızkının düşeceğine, bir sebeple çok büyük ve çok güzel çalışmalar yapmak amacıyla kendisini kısa bir süre için diğer insanlardan ayırıp daha rahat bir şekilde kendi işlerine bakacağına alamet eder.

Kahve falında askeri cenaze töreni görmek Allah katında günahkâr sayılacağı işleri hiç çekinmeden yapmaya başlayacağına, çeşitli projeler ortaya koyacağına, buna rağmen iş hayatı ile ilgili bazı sorunlar ile çok büyük bir savaş vereceğine rivayet eder.

Kahve falında resmi tören görmek kendisini çok iyi bir yere getirecek bir işe gireceğine, hayata karşı isteğini ve neşesini yitirecek olaylarla karşılaşacağına delalettir.

Kahve falında kep töreni görmek kirli bir dere suyunda yüzmek ise kişinin yaşayacağı kötü olaylara ve duyacağı bazı laflar neticesinde sıkıntı içinde kalacağına, bir sebeple çok kötü bir duruma düşeceğine işaret eder.

Kahve falında cenaze töreninde bulunmak işten güçten elini eteğini çekeceğine, iş sahibi olacağına ve geleceği için yaptığı planları gerçekleştirmek için hayırlı ve güzel fırsatlar elde edeceğine delalettir.

Kahve falında tören izlemek sorunlarından yakın bir zaman içinde kurtulacağına, uzun bir zamandan beri kötü giden işlerinin sabır ve azim göstermesi ile birlikte açılacağına ve çok büyük maddi ve manevi kazançlar elde edileceğine, kolay ve zevkli hale geleceğine yorulur.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir