AnaSayfa / Genel / Kahve falında ölüm töreni görmek

Kahve falında ölüm töreni görmek

Kahve falında ölüm töreni görmek yokluğa, darlığa düşeceğine, iş dünyası içinde çok büyük bir üne sahip olunacağına ve hayırlı kişiler ile çok iyi işlere girileceğine, maddi sıkıntıların ortaklar arasındaki tartışmaları alevlendireceğine ve yakın bir zamanda sağlık sorunları ile ilgili olarak kötü bir haber alınacağına, çok büyük kazançlar elde ederek büyük bir zenginliğe kavuşacağına, çok yüksek olmasa da kişiyi rahatsız edecek miktarda para kaybının da söz konusu olacağına, kafasındaki kuşkuların ve güvensizliğin artacağına, iş hayatında her zaman sıkıntılı günler geçireceğine, iş konusunda bir türlü iyi bir noktaya gelinemeyeceğine ve hayallere ulaşmak için gereken motivasyonun sağlanamayacağına işaret etmektedir.

Kahve falında ölüm töreni gördüyseniz:

  • Fazla düşünmeden aklınıza gelen ilk tercihi yapın.

Kahve falında ölüm töreni görmek kısa süre içinde çok güzel çalışmalar gerçekleştirileceğine, başarıya giden yollarının açılacağına tabir olunur.

Kahve falında cenaze törenine gitmek kolay kolay pes etmeyeceğine, hem de sağlığının ve neşesinin yerine geleceğine işarettir.

Kahve falında asker töreni görmek eğitimle ilgili olarak büyük adımlar atılacağına ve sorunlu işlerle uğraşan kişilere çok yardım edileceğine, bir sebeple bazı sorunlarla muhatap olacağına alamet etmektedir.

Kahve falında düğün töreni görmek iyilik bulacağına, şifa edineceğine, kalbinin küt küt edeceğine işaret etmektedir.

Kahve falında asker yemin töreni görmek sıkıntılarından kısa bir zaman içinde kurtulacağına, sevdiği kişilere sürprizler yapacağına, sevdiği kişiler ile birlikte çok mutlu ve huzurlu bir şekilde yaşayacağına, aile hayatında yaşanan tartışmaların ve kırgınlıkların sona ereceğine, iş hayatındaki bu rahatlığın aile hayatına yansıması sayesinde çok büyük mutluluklar yaşanacağına tabir olunur.

Kahve falında nikah törenine gitmek çocuklarının ve torunlarının daima dizinin dibinde yaşayacaklarına, onlarla doyasıya ve uzun vakit geçirme mutluluğuna ve şansına nail olacağına, sıkıntıların büyüyeceğine, endişe verici bir durumla karşılaşılacağına alamet eder.

Kahve falında sünnet töreni görmek en kötü zamanında bu kişi tarafından düzeltileceğine, kısa süre içinde başarı getirecek bir işe girileceğine alamet eder.

Kahve falında töreni görmek hiç beklemediği bir kişiden büyük bir ihanet göreceğine, rahat edilecek bazı çalışmalar gerçekleştirileceğine yorulmaktadır.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir