AnaSayfa / Genel / Kahve falında topuğunun kırıldığını görmek

Kahve falında topuğunun kırıldığını görmek

Kahve falında topuğunun kırıldığını görmek geçirdiği zor zamanların sona ereceğine, tüm sevdikleri ile sağlıklı ve uzun bir ömür geçireceğine, sağlık sorunlarından kurtulmaya, yakın çevresinden ve komşularından ilgi ve şefkat göreceğine, çok üzüleceğine ve mutsuz olacağına, yapılan yardımların karşılığının kısa zaman içinde alınacağına, borçların ve dertlerin biteceğine, büyük bir makama geleceğine, çok daha iyi yerlere geleceğine işaret eder.

Kahve falında topuğunun kırıldığını gördüyseniz:

  • Aşırı iyimserlik içinde olabilir, en ufak gelişmeler karşısında bile büyük hayallere dalıp, planlar kurabilirsiniz.

Kahve falında ayakkabı topuğu kırılması görmek çok akıllıca ve başarılı çalışmalar gerçekleştirerek hem büyük kazançlar elde edeceğine, evli kimselerin eşlerinin iş başarılarından dolayı göğüslerinin kabaracağına inanılır.

Kahve falında topuğunun kırıldığını görmek kardeşlerin sorunlu giden işlerinin çözüme kavuşacağına, muradına ereceğine, hedeflerini tutturmayı başaracağına işaret etmektedir.

Kahve falında başkasının topuğunun kırıldığını görmek küslerin barışacağına, büyük atılımlar gerçekleştireceğine delalet eder.

Kahve falında ayakkabının topuğunun kırıldığını görmek tanıdık vasıtası ile hayırlı bir iş kapısının açılacağına, işinde verimsiz olacağına, özel hayatında sessizleşeceğine işaret etmektedir.

Kahve falında ayakkabı topuğu kırıldığını görmek falı kapatan kişinin gözyaşlarının kuruyacağına, bir şeyden sorumlu tutulduğuna rivayet etmektedir.

Kahve falında topuklu ayakkabının topuğunun kırıldığını görmek karşısına çıkacak başarılı ve ünlü kişileri çeşitli şekillerde kendisine örnek alarak işlerini daha değişik ve dikkat çekecek şekillerde ortaya koyacağına, şimdiye kadar yaşadığı sıkıntılarının sona ereceğine, üzüntülerinin ve sıkıntılarının en kısa sürede sona ereceğine ve her zaman mutlu bir kişi olacağına inanılır.

Kahve falında ayakkabı topuğunun kırıldığını görmek rahata ereceğine, kurtuluş yollarına ulaşacağına, çalışma hayatının aksiliklerle dolu olacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında ayakkabısının topuğunun kırıldığını görmek makamının tehlikeye gireceğine, ne yapacağını şaşıracağına, çıkmaza düşeceğine delalet eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir