AnaSayfa / Genel / Kahve falında ayakkabı topuğu kırıldığını görmek

Kahve falında ayakkabı topuğu kırıldığını görmek

Kahve falında ayakkabı topuğu kırıldığını görmek kıskançlık besleyen bir kişi yüzünden tatsızlık yaşanacağına, ancak yakın bir zaman içinde işlerinin düzeleceğine, kişinin tüm hayatının değişeceğine, mütevaziliğini asla elden bırakmayacağına, hayata olan bakışının da olumlu yönde gelişeceğine, işlerin kötüye gittiği bir anda deyim yerindeyse sihirli bir sopa değmiş gibi düzeleceğine, çekilen hasretin biteceğine, kırgınların ve küskünlerin barışacağına, kendisini Allah yoluna adayacağına, hayatındaki aksiliklerin ve engellerin adeta bir çığ gibi büyüyeceğine ve fal sahibinin daha bir mutsuz ve daha bir üzgün olacağına işaret eder.

Kahve falında ayakkabı topuğu kırıldığını gördüyseniz:

  • Aşk hayatınızda hareketlenmeler olabilir.

Kahve falında ayakkabının topuğunun kırıldığını görmek kötü bir duruma düşüleceğine, yaşanan travmatik bir olaydan ötürü psikolojik sorunların başgöstereceğine, anne babanın birbirine düşeceğine ve tatsızlık yaşanacağına, kötü düşünceler ve kötü planlar içinde olan kimselerin varlığına delalet eder.

Kahve falında ayakkabı topuğunun kırıldığını görmek ailesini hem gururlandıracağına, hayırlı haberler alacağına tabir olunur.

Kahve falında ayakkabı topuğunun kırılmasını görmek yaptığı kötü ve zalimce şeylerden pişman olacağına, hayatının kolaylık, güzellik, huzur, bolluk ve bereket içinde geçeceğine işarettir.

Kahve falında topuklu ayakkabının topuğunun kırıldığını görmek dualarının kabul olacağına, hayırlı olaylar ve durumlar ile karşılaşacağına, sağlık sorunlarının biteceğine, sevdiği bir kişi ile güzel ve hayırlı bir evliliğe adım atacağına işaret etmektedir.

Kahve falında topuklu ayakkabının kırıldığını görmek yaşanan sıkıntıların kısa zamanda sona ereceğine, endişelerin son bulacağına, küslerin ve dargınların barışacağına işaret eder.

Kahve falında ayakkabı topuğu kırıldığını görmek aile bireyleri ile yapılan bir ortaklıkla birlikte iş hayatına adım atılacağına, yöneticilik koltuğuna oturacağına tabir olunur.

Kahve falında ayakkabı topuğu kırılması görmek bir sebeple yakın bir arkadaştan ya da bir akrabadan yardım isteneceğine, bu yardımın gelmesine rağmen çok büyük bir darboğaza girileceğine ve çözüm yolları aranacağına, yapılan yardımların ardından bol hayır duası alınacağına alamet etmektedir.

Kahve falında topuğu kırılmış ayakkabı görmek kalbine dolan huzurla etrafındaki insanlara da huzur dağıtacağına ve çok hayırlı işlere gireceğine, yapmak istediği işlerde bir türlü dikiş tutturamayacağına rivayet eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir