AnaSayfa / Genel / Kahve falında toprak içinde solucan görmek

Kahve falında toprak içinde solucan görmek

Kahve falında toprak içinde solucan görmek esenlik, huzur ve saadet bulacağına, ana baba için büyük bir ev alınacağına, başarısızlığa düşüleceğine, hayırsız bir kişi yüzünden akrabalardan biri ile ters düşüleceğine ve verilen sözlerin tutulmaması yüzünden eldeki işten olunacağına, rahatının, keyfinin, sağlığının ve ağız tadının da hep yerinde olacağına, yapılan hataların kısa süre içinde telafi edileceğine, böylece içinde bulunduğu sıkıntılardan ve sorunlardan kısa bir zaman içinde kurtulacağına, çok eskiden kalma bir sorunun tekrar önüne çıkması ile üzüleceğine, hayallerini ve arzularını gerçekleştireceğine ve çok mutlu olacağına işarettir.

Kahve falında toprak içinde solucan gördüyseniz:

  • Karşı tarafa izin vermeseniz bile, kendinizden ya da hareketlerinizden şüphe duyabilirsiniz.

Kahve falında toprak içinde solucan görmek kimseye borçlanmayacağına, ortaya çıkan kötü durumlardan ötürü bazı olaylar yaşanacağına ve bu olaylardan çok etkilenileceğine inanılır.

Kahve falında topraktan solucan çıktığını görmek haram mal yiyip içeceğine, çok tanınan ve sevilen bir kişi olacağına inanılır.

Kahve falında topraktan solucan görmek uzun zamandan beri zorluk yaşatan bir olayın üstesinden gelineceğine, hak yolundan sapmadan ilerleyeceğine işarettir.

Kahve falında topraktan solucan toplamak kısa vadede büyük prestij sahibi olunacağına ve ele birçok fırsat geçirileceğine, şansının ve bahtının bundan sonrası için açık olacağına işaret eder.

Kahve falında topraktan solucan çıkarmak karşılıklı olarak fikir birliğine varılacağına, maddi ve manevi açıdan büyük zarar getireceğine yorulmaktadır.

Kahve falında toprakta solucan görmek yakın bir arkadaşın yaptığı bir hatanın kısa zaman içinde telafi edileceğine, yardım için kurulan bir kuruma destek olunacağına, yaşamındaki engellerin kalkacağına, maddi yükümlülüklerinin hafifleyeceğine tabir olunur.

Kahve falında toprak solucanı görmek arzularını, beklentilerini ve amaçlarını yerine getireceğine, elinin bolluğa, bedeninin ve ruhunun da şifaya kavuşacağına delalet eder.

Kahve falında yemek içinde solucan görmek kafasına koyduğu her işte muvaffakiyet elde edeceğine, çok büyük işlere girişip hepsinden alnının akı ile çıkacağına ve bütün işlerin çok büyük başarılar ve çok büyük paralar getireceğine işaret eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir