AnaSayfa / Genel / Kahve falında babasinin cenazesini görmek

Kahve falında babasinin cenazesini görmek

Kahve falında babasinin cenazesini görmek düşmanların barışacağına ve küslüklerin sona ereceğine, zarar edilen işlerin düzeleceğine, sıkıntılı geçen günlerin geride kalacağına, akıl vereceğine, destekleyeceğine ve onun için güç olacağına, ağız tadı, keyif ve neşe içinde yaşayacağına, Allah’ın kendisine lütfettikleri için de kendini çok şanslı göreceğine, yeni bir makama sahip olunacağına, birçok kişinin dikkatini çekeceğine ve bu sayede birbiri üstüne iş teklifi alacağına, aile hayatı içinde mutlu olunacağına, sevilen kişilerle kurulacak bir ortaklık sayesinde çok ses getiren işlere girileceğine, onlar sayesinde moral bulacağına, neşeleneceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında babasinin cenazesini gördüyseniz:

  • Kalben önemsediğiniz bir kişiyle ilişkilerinize olumlu etkisi olabilecek gelişmeler söz konusu olabilir.

Kahve falında babanın cenazesini görmek uzak bir yerden kötü haberler geleceğine, sıkıntılarını çözeceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında ölmüş babanın cenazesini görmek kişinin alim olacak kadar ilim ve fenne önem vereceğine, sevdiği kişi ile erteledikleri planlarını uygulamaya koyacaklarına, yıllar sonra rahat yüzü göreceğine ve sevdiği kişilerin sıkıntılarına derman olacak adımlar atacağına rivayet eder.

Kahve falında ölmüş babasının cenazesini görmek kuracağı bir ortaklık sayesinde cebinin para göreceğine ve aile hayatında kaybolmuş olan huzurun tekrar bulunacağına, tatsız durumlardan sıyrılamayacağına delalet eder.

Kahve falında ölen babanın cenazesini görmek uzun zamandır ödeyemediği bir borç nedeniyle sıkıntıya düşeceğine, ancak bu riskin bertaraf edilmesi sayesinde işten büyük kazanç elde edileceğine, sorun yaratan kişilerle araya bir sınır çizileceğine, verilen emeklerin karşılığını bulacağına işarettir.

Kahve falında babasinin cenazesini görmek işlerinin büyüyeceğine, geçmişte yaşadığı acıları unutacağına, bundan sonra geriye değil hep ileriye bakacağına, hayatında temiz, güzel ve yeni bir sayfa açıp, mutlu ve huzurlu olmak için çaba göstereceğine yorulur.

Kahve falında babanın cenaze namazını kılmak bazı sağlık sorunlarının ortaya çıkacağına, eşi ile büyük anlaşmazlıklara düşeceğine alamet etmektedir.

Kahve falında baba cenazesi görmek vakitli bir şekilde kalkılması ve işe başlanması sayesinde çok yol katedileceğine ve zengin olunacağına, sıkıntılarını ve sorunlarını atlatacağına, büyük başarılar kazanacağına ve eline geçen kazanç ile çok başarılı çalışmalar geçeceğine delalettir.

Kahve falında babanın cenazesini yıkamak bütçesinde çok uzun süre onarılmayacak açıklar meydana geleceğine, zorluklar ve sıkıntılar yaşayacağına, komşusunun eksiğini gidermek için ona malından ve parasından vereceğine inanılır.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir