AnaSayfa / Genel / Kahve falında baba cenazesi görmek

Kahve falında baba cenazesi görmek

Kahve falında baba cenazesi görmek birlikte çok büyük ve başarılı işlere imza atılacağına ve hayırlı kazançlar elde edilerek başka kişilere örnek olarak gösterileceğine, geçirilen zor günlerin unutulacağına, ekmek parası kazanmak için alınteri döküleceğine, ailenin desteği ile sorunların kısa sürede hallolacağına, eline geçen kazancı boşa harcayacağına, düşmanlarını alt edeceğine ve bu sayede önündeki en büyük engelleri kaldırarak yoluna bakacağına, sağlık sorunlarının tedavisi için büyük bir adım atılacağına, karşısına çıkan diğer engelleri de rahat bir şekilde aştıktan sonra kendisini tamamen iş hayatına vereceğine, bu sayede çok hayırlı ve büyük kazançlar ve başarılar elde edeceğine ve ferahlığa kavuşacağına, kişinin kendini kimsesiz ve çaresiz hissedeceğine delalet etmektedir.

Kahve falında baba cenazesi gördüyseniz:

  • Yeni kişilerle tanışmanız sizi daha etkin bir lider haline dönüştürebilir.

Kahve falında baba cenazesi görmek keyfinin ve ağız tadının kaçacağına, bir sebeple çok büyük sıkıntılar ve sorunlar yaşayacağına, maddi olarak çok zarara uğradığı bir sırada hiç beklemediği bir yerden çok büyük bir kazanç elde ede edeceğine yorulmaktadır.

Kahve falında ölmüş babanın cenazesini görmek masa başı bir işe girileceğine, gelirini ve rızkını kaybedeceğine yorulur.

Kahve falında babanın cenazesini yıkamak rahat ve huzurlu bir hayat süreceğine, işlerinin bozulacağına, iyi geçim halindeki kişilerle arasının açılacağına, bütün aksiliklerin arka arkaya geleceğine delalet etmektedir.

Kahve falında babanın cenazesini görmek karanlık ve zor geçen bir dönemin sona ereceğine, işleri ile ilgili de büyük sorunlar yaşayacağına yorulmaktadır.

Kahve falında ölmüş babasının cenazesini görmek dertlerin yükünden kurtulacağına, stresini atacağına, maddi yükümlülüklerinden kurtulacağına böylece artık çok daha hafif olacağına, hayattan daha zevk alacağına ve kendini çok daha iyi hissedeceğine, ün yapmayı başaracağına yorulmaktadır.

Kahve falında ölen babanın cenazesini görmek dertlerin günden güne daha da artacağına, sıkıntılı bir ruh haline bürünüleceğine, eş, dost ya da akrabalardan birine verilen sözlerin parasal sorunlar yaşanması yüzünden ödenemeyeceğine inanılır.

Kahve falında babasinin cenazesini görmek kendisini üzen durumlardan uzak kalıp, hayatın iyi yanlarına bakmaya çalışarak, daha pozitif biri olacağına, sıkıntılarının ve sorunların yakın bir zaman içinde eline geçecek olan para ile sona ereceğine tabir olunur.

Kahve falında babanın cenaze namazını kılmak hane içindeki muhabbetin, dayanışmanın ve düzenin artacağına, sahip olduğu yetenekler ve beceriler sayesinde iş dünyasında çok iyi bir yer edineceğine alamet eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir