AnaSayfa / Genel / Kahve falında topraktan bozuk para toplamak

Kahve falında topraktan bozuk para toplamak

Kahve falında topraktan bozuk para toplamak kötü ve tatsız olaylar yaşayacağına, insanlara karşı güveninin sarsılacağına, alıştığı hayat düzeninin çok aşağısında bir yaşama sahip olunacağına, işlerini büyütecek imkânlara sahip olacağına, bu sayede kazancının artacağına, hayatının çok daha konforlu, güzel ve yaşanılır hale geleceğine, kişinin malını kaybedebileceğine, hayat içerisinde daha iyi ve daha güçlü olunduğunu hissettireceğine, keyfinin, neşesinin ve ağız tadının kaçacağına, zarar edeceği bir çalışmaya girmek zorunda kalacağına alamet etmektedir.

Kahve falında topraktan bozuk para toplamak gördüyseniz:

  • Bilginiz, tecrübeleriniz veya hafızanızla herkesi kendinize hayran edebilirsiniz.

Kahve falında toprakta bozuk para toplamak dışlanacağına ve kötü bir insan olarak görüleceğine, maddi olarak eksiye düşüleceğine inanılır.

Kahve falında topraktan bozuk para topladığını görmek yaşanacak hastalıklara ve diğer sorunlara birlikte göğüs gereceklerine ve aşk dolu olan kalplerinin bir ömür boyu sadece birbirleri için atacağına, anne babasından çok hayırlı dualar alacağına rivayet eder.

Kahve falında topraktan bozuk para toplamak iş ve yaşam stresinden kurtulmak için eğlenceli zamanlar geçireceğine, iş hayatında hayırlı ve çok büyük miktarda kazanç sağlanacağına, bu sayede refah içinde yaşanacağına ve mutlu ve huzurlu bir hayat sürüleceğine delalettir.

Kahve falında topraktan bozuk para çıkarmak iyileşme göstereceğine, maddi anlamda refahın yerinde olacağına ve bu durumun bir ömür süreceğine delalet etmektedir.

Kahve falında toprakta bozuk para görmek düzeninin yıkılmayacağına, kişinin bu sayede yüzünün gülmeye başlayacağına, yüzüne kan geleceğine alamet eder.

Kahve falında topraktan bozuk para bulmak kötü işlere girmeyeceğine, bunun sonucunda bazı sorunların düzeltileceğine yorulur.

Kahve falında toprak içinde bozuk para bulmak hayrını göremediği kazancıyla beraber bir sürü hastalıkla ve kazayla da uğraşmak zorunda kalacağına, bir sebeple çok zarar edeceğine, büyük bir işe girdiği sırada çalışmaların yarıda kalacağına rivayet eder.

Kahve falında toprakta bozuk para bulmak üzüntüden gülmeyi unutmuş olan gözlerinin ve yüzünün yeniden güleceğine, kişinin toplum içindeki saygınlığının artacağına işaret etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir