AnaSayfa / Genel / Kahve falında birinden kuru soğan almak

Kahve falında birinden kuru soğan almak

Kahve falında birinden kuru soğan almak yardıma muhtaç kişilere yardım eli uzatılacağına ve hayatı değiştirip mutlu bir hayatın kapısını açacak bir konuda çok önemli bir karar verileceğine, iş hayatında çok büyük atılımlara ve ortaklıklara gireceğine, falı kapatan kişinin, ferahlığa çıkacağına, sorunsuz, sakin ve huzurlu günler geçireceğine, rahatının, konforunun ve lüksünün de baki kalacağına, ailesi içinde çok sıkıntılı ve sorunlu zamanlar yaşayacağına, hak ve din yolunu bırakacağına, iş tekliflerinin bıçakla kesilir gibi kesileceğine, üzüntülerinin yerini sevincin ve mutluluğun alacağına delalettir.

Kahve falında birinden kuru soğan almak gördüyseniz:

  • Beraber çalıştığınız kişilerle sağlayacağınız uyum, size yardımcı olabilir.

Kahve falında kuru soğan temizlemek inancını yitirmeyen tanıdıklarına şükranlarını ileteceğine, keyfin ve geçimin kalmayacağına yorulmaktadır.

Kahve falında kuru soğan ısırmak konforun ve lüksün de artmasına vesile olacağına, şükredeceğine tabir olunur.

Kahve falında kuru soğan satmak mutluluğun ve huzurun gün geçtikçe artacağına, iş dünyasında çok sağlam ve sarsılmaz bir mevki edinileceğine, elinin bolluğa kavuşacağına yorulmaktadır.

Kahve falında topraktan kuru soğan çıkarmak kısa zaman içinde büyük kazançlar elde edilmesine vesile olacak bazı işlere girileceğine, bu sayede yaşanan kötü durumların ve problemlerin hiçbir zarara yol açmadan en kısa zamanda ortadan kalkacağına, sevilen kişilerin iş fikirlerinin gerçekleştirileceğine inanılır.

Kahve falında kuru soğan sökmek sorunlarını gidereceğine, yardıma muhtaç insanlara yardım edeceğine, sevdiği kişileri etrafına toplayacağına, zorlukları ve dertleri de Allah’ın yardımı ile aşmayı bileceğine işarettir.

Kahve falında kuru soğan pişirmek mutluluktan, sağlıktan, huzur ve neşeden bolca nasipleneceğine, kendisi için isabetli kararlar alacağına, alınan kararlar sayesinde girilen bir işte çok iyi bir noktaya gelineceğine delalet eder.

Kahve falında tatlı kuru soğan yemek çalışmaların yakın bir zaman içinde çok hayırlı sonuçlar vereceğine, kendisini çok büyük sorunlar ile boğuşurken bulacağına, yakın arkadaşlarından birinin büyük bir ihanetine kurban gideceğine alamet eder.

Kahve falında kuru beyaz soğan görmek attığı adımların kendisine sevinçli ve güzel olaylar olarak döneceğine, zarar edilen durumların kısa süre içinde kara geçirileceğine yorulmaktadır.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir