AnaSayfa / Genel / Kahve falında topraktan karpuz çıkarmak

Kahve falında topraktan karpuz çıkarmak

Kahve falında topraktan karpuz çıkarmak elini attığı her işi layığıyla yerine getireceğine, rakiplerine karşı üstünlük elde edeceğine böylece daha iyi noktalara gelmek için önündeki tüm engelleri de kaldırmayı başarmış olacağına, gelirinin daimi olacağına, oturduğu koltuğu hiç kaybetmeyeceğine, sorunlardan, borçlardan, hastalıklardan ve kederlerden de uzak olacağına, ana baba dualarının alınması sayesinde işlerin her geçen gün daha da iyi bir hal alacağına, tartışmaların ve sürtüşmelerin sona ereceğine, tasarruf yapan bir kimse olduğuna ve parça parça mal alınacağına, iş hayatında ve aile hayatında çok güzel şeyler ile karşılaşılacağına, memur ise terfi edeceğine, iş hayatında yaşadığı sıkıntıyı ister istemez ailesine de yansıtacağına, çok hatalı çalışmalara gireceğine işaret eder.

Kahve falında topraktan karpuz çıkarmak gördüyseniz:

  • Maddi anlamda da bazı başlıklar daha fazla ilgi çekebilir.

Kahve falında topraktan karpuz çıkarmak kendi işini kurarak daha büyük kazançlar elde edeceğine, askıda kalan bir projenin tekrar hayata geçirileceğine yorulur.

Kahve falında toprakta karpuz görmek çok üzüntülü ve sıkıntılı durumların ortadan kalkacağına, borçların ödeneceğine, iki tarafın da çok sevineceğine ve çok mutlu olacağına inanılır.

Kahve falında topraktan taş çıkarmak sürekli artacak bir sipariş listesi ile koşturacağına, belirsiz günler yaşamayacağına ve önünü göremediği hiçbir riskli işe girmeyeceğine tabir olunur.

Kahve falında topraktan turp çıkarmak küs oldukları ile barış, sevgi, birlik ve dayanışma halinde olacağına, mutlu olunacağına, gönül ilişkilerine ağırlık verileceğine inanılır.

Kahve falında topraktan demir çıkarmak sıkıntıların yakın zamanda gelecek bir aile büyüğü sayesinde aşılacağına, yeni bir eve taşınılacağına, zararlı bir alışkanlığın terkedileceğine, yaşamının kusursuz denecek kadar eksiksiz hale geleceğine işarettir.

Kahve falında topraktan altın çıkarmak sorunların ve sıkıntıların baş göstereceğine, süt liman olan hayatın bir anda dalgalanacağına, ekmek teknesi olan işinin de her zaman çalışır halde olacağına delalet etmektedir.

Kahve falında topraktan meyve çıkarmak aynı zamanda yaptığı işlerde çok yüklü miktarda kazanç elde edeceğine, büyük işlere girmek pek sıkıntı çekmeyeceğine ve iş hayatı için gereken ne varsa yapacağına, yaptığı işten bir türlü kazanç elde edemeyeceğine alamet etmektedir.

Kahve falında toprak altından insan çıkarmak büyük başarılar ve ödüller ile dönülmesi durumunda ödülden pay verileceğine, bunun da geleceğine rivayet etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir