AnaSayfa / Genel / Kahve falında toprakta balık görmek

Kahve falında toprakta balık görmek

Kahve falında toprakta balık görmek rahat bir işe girileceğine, sanatla igili olarak bazı çalışmalar yapılacağına, kişinin evliliğinde her zaman güvensiz, tartışmalı ortamlara maruz kalacağına, yürek yakan biri haline geleceğine, can bulacağına, onların müşküllerini çözüp rahatlamalarına olanak sağlayacağına, kazancının azalacağına, içine düşeceği sıkıntı nedeni ile kafasının karışacağına ve falı kapatan kişinin bir türlü ne yapmaya karar veremeyeceğine, konforunun ve ağız tadının yerine geleceğine, işlerinin hızlı bir şekilde düzeleceğine inanılır.

Kahve falında toprakta balık gördüyseniz:

  • Sizi yanlış yönlendiren kişilere dikkat edin.

Kahve falında topraktan balık tutmak ticaret ehli kimse olacağına, sektörde ve pazarda önemli bir yer edineceğine, sorunlarla dolu özel hayatın nihayete ereceğine, alınacak kararların kişinin geleceğini baştan sona değiştireceğine ve risklerle dolu olsa da yeni kapıların kişiye bugüne dek beklediği tüm fırsatları sunacağına yorulmaktadır.

Kahve falında topraktan balık çıktığını görmek kulağa küpe olacak nasihatler alınacağına, masa başı bir işe girileceğine, yatırımlarından ve yeni girişimlerinden hayır ve yüz güldürecek gelişmeler elde edeceğine rivayet eder.

Kahve falında toprak altında balık görmek hayatının, düzeninin, ağız tadının ve keyfinin bozulacağına, karlı işler yapma olanağı elde edeceğine, kısmet alacağına delalet etmektedir.

Kahve falında topraktan balık toplamak kazancının artacağına, emeklerinin karşılığını hak ettiği şekilde alacağına ve yaşamının kendi istediği gibi ilerleyeceğine, rahat edilecek bir projeye girileceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında toprakta balık görmek sağlık sorunları ile ilgili olarak kötü bir haber alınacağına, mutlu ve huzurlu olunacağına işaret etmektedir.

Kahve falında topraktan balık çıkarmak düşmanı yenmeye, rakibi alt etmeye, maddi durumunu düzelterek hemen işlerini yoluna koyacağına delalet eder.

Kahve falında toprak tabak görmek hazırdan yemek zorunda kalacağına ve elindekini de son kuruşuna kadar tüketeceğine, ağız tadına, sağlığına, huzura ve mutluluğa kavuşacağına, kendisine çok daha büyük bir mevki edindirecek başarılar alacağına, kariyerinde ilerlemeye kaydedeceğine işarettir.

Kahve falında birinin toprağa gömüldüğünü görmek insanların hayır dualarının alınacağına, mutluluğu ve başarıyı yakalayacağına delalet etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir