AnaSayfa / Genel / Kahve falında topraktan kök çıkarmak

Kahve falında topraktan kök çıkarmak

Kahve falında topraktan kök çıkarmak ilerlemesi gerekirken, geriye doğru gideceğine, büyük bir zenginliğe kavuşacağı ve dertlerinden kısa zamanda kurtulacağı bir döneme gireceğine, hayal ettiği şeylere yakın bir zaman içinde kavuşacağına, kısa süre içinde çocuk sahibi olacağına, maddi ve manevi olarak büyük zarar göreceğine ve çevresindeki insanların da zarar görmesine sebep olacağına, maddi ve manevi olarak büyük bir zarara uğrayacağına, uzun bir süre boyunca bu kişi ile devam ettikten sonra artık birçok konuda bu kişiden destek alınacağına, sorunlarının ortadan kalkacağına, sevdiği bazı kişilerden yardım göreceği bir işe gireceğine alamet eder.

Kahve falında topraktan kök çıkarmak gördüyseniz:

  • İletişim kuramamak, bazı aletlerinizin bozulması, insanlarla sert konuşmalar yapmak veya dalgınlık nedeniyle bazı eşyalarınızın kaybolması gibi küçük olaylar olabilir.

Kahve falında topraktan kök çıkarmak fakirleşeceğine, kötü ve tatsız sözler işiteceğine, yaşamdan elini eteğini çekeceğine ve içine dönerek, kabuğuna çekilip evden çıkmaz ve insanlarla da konuşmaz olacağına, dertlerini, sıkıntılarını ve sorunlarını geride bırakacağına delalettir.

Kahve falında ağacı kökünden çıkarmak sevdiklerinin hayır ve dua ettiğine, sırtından terler akıtarak ama yine de ekmeğine leke sürmeyeceğine rivayet eder.

Kahve falında kök dişini çıkarmak gelirinden yana memnun olacağına ve bereket göreceğine, bol kazanç elde edileceğine işaret etmektedir.

Kahve falında ağaç kesmek kökünden çıkarmak veya kırmak sıkıntıların ve musibetlerin sona ereceğine, maddi ve manevi olarak bir sıkıntı çekileceğine işaret etmektedir.

Kahve falında ağacın köklerini görmek huzurlu bir iş hayatı sağlanacağına ve refaha erileceğine, ana baba için büyük bir ev alınacağına tabir olunur.

Kahve falında ağaç kökü görmek hayatından kendisine üzüntü ve sıkıntı veren insanları çıkaracağına, kendi mutluluğunu sağlamak için her şansı değerlendirip, riske atılacağına işarettir.

Kahve falında dişinin kökünü görmek elinde bulunan imkânları kullanarak sorunlarına çok daha iyi çözümler bulacağına, kendisini hiç bilmediği bir işte bulmasına rağmen kısa süreli bir inceleme sayesinde işi öğreneceğine, yapılacak bir ortaklık sayesinde çok hayırlı ve bereketli kazançların elde edileceğine delalet etmektedir.

Kahve falında kök diş çekmek büyük bir işin sahibi olacağına, yaşamının lüks ve konfor içinde geçeceğine delalet etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir