AnaSayfa / Genel / Kahve falında altın yüzük çıkartmak

Kahve falında altın yüzük çıkartmak

Kahve falında altın yüzük çıkartmak eski ve döküntü bir etek gördüyse yakın zamanda sevdiğinin kalbindeki yerinin kalmayacağına, zaaflarına kapılacağına, huzura erileceğine, bazı konularda kararsızlık yaşanacağına, rızkının genişleyeceğine ve çok daha kolay bir hayatının olacağına, bunun kendisine başarı, mevki, zafer ve bol kazanç getireceğine, kişinin bazı değişiklikler yapmak suretiyle kazancını farklı yollardan elde edeceğine, çalışan sayısını artırarak, hem verimi yükselteceğine, hem de başka insanlara ekmek kapısı aralayacağına, maddi konuların çözüme kavuşacağına, sıkıntısını paylaşarak çok kötü durumlara düşmesini engelleyeceğine rivayet eder.

Kahve falında altın yüzük çıkartmak gördüyseniz:

  • Evinizi yenileyebilirsiniz.

Kahve falında altın yüzük çıkardığını görmek doğru düzgün karar vermekte bir türlü başarılı olamayacağına, kendisini kapana kısılmış gibi hissedeceğine, bir sebeple çok kötü bir duruma düşeceğine, neredeyse kahrolacağına tabir olunur.

Kahve falında altın yüzük çıkartmak huzurunun ve mutluluğunun yerine geleceğine, kendisini eve kapatacağına tabir olunur.

Kahve falında yüzük çıkarıp atmak geleceğin güzel gelişmeler getireceğine, yapılan bir hatanın telafi edileceğine, zor zamanların ve tartışmaların geride kalacağına yorulmaktadır.

Kahve falında parmaktan yüzük çıkartmak kurulan bir ortaklık içinde yaşanan sorunlardan ötürü büyük bir kavganın ya da tartışmanın yaşanacağına, sıkıntıların ve musibetlerin biteceğine işaret etmektedir.

Kahve falında nişan yüzüğünü çıkartmak pişman olacağına, kendisini suçlamaktan bir türlü kurtulamayacağına ve huzursuz günler geçireceğine, elini attığı her işten muvaffak olacağına ve kafasına koyduğu her amacı gerçekleştireceğine işarettir.

Kahve falında yüzük takıp çıkartmak çok zor bir durumun üstesinden geleceğine, zamanında destek verdiği bazı insanlardan destek görmeyeceğine, çok büyük bir dedikoduya malzeme olacağına delalet etmektedir.

Kahve falında parmakta yüzük çıkartmak yapılan hataların yakında telafi edileceğine, iş hayatında uğranılan zararlardan ötürü alınan borçların dostlar ile elbirliği yapılarak ödeneceğine ve uzun süreden beri görüşülemeyen bir akraba ile görüşme imkânının bulunacağına, kişinin bu duruma hazırlıksız yakalanacağına alamet etmektedir.

Kahve falında nişan yüzüğü çıkartmak elinde bulunan imkânlar sayesinde sıkıntılarının ve sorunlarının çok yakın bir zaman içinde sona ereceğine, yetimleri ve öksüzleri sevindireceğine, ruhlarına mevlit okutacağına alamet eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir