AnaSayfa / Genel / Kahve falında toprakta yatmak

Kahve falında toprakta yatmak

Kahve falında toprakta yatmak onlarla iş ortaklığı yapmak isteyeceğine ve şahit olduklarından sonra herşeyden vazgeçerek onlardan derhal uzaklaşacağına, makamının artacağına, yönetici koltuğuna oturtulmaya layık görüleceğine, eve huzur dolacağına, bahtın açılacağına, istenen şeylere kısa süre içinde kavuşulacağına, edilen duaların tutacağına, sağlıkla ilgili sorunların çözüm bulacağına ve uğranılan haksızlıkların düzeltileceğine, hayatında olumlu gelişmeler yaşanacağına, zafer ve zenginlik getireceğine, elinde bulunan imkânlar sayesinde çok rahat edeceği bir döneme gireceğine, yeni kapılar açılacağına, kötü kişilerle aynı mekânda bulunmak zorunda kalacağına işaret eder.

Kahve falında toprakta yatmak gördüyseniz:

  • Aşırı şekilde üzerine düşerek bezdirebilirsiniz.

Kahve falında toprak altında yatmak rakiplerin her konuda fark atacağına, çok daha büyük işlere gireceğine yorulmaktadır.

Kahve falında toprak üstünde yatmak hanede neşenin ve huzurun eksik olmayacağına, maddi ve manevi olarak büyük bir boşluğa düşüleceğine, eşler arasında günden güne daha büyük kavgalar yaşanacağına alamet eder.

Kahve falında toprağın üstünde yatmak yaptığı işler sayesinde kazanç elde edeceğine, yakında çok büyük bir maddi kayba uğranacağına alamet etmektedir.

Kahve falında toprağa yatmak mesleğinde istediği başarıyı elde edeceğine, hayırlı bir yola girmeye, bol bol dua almaya delalet etmektedir.

Kahve falında toprağın üzerine yatmak son model arabaya sahip olacağına, lüks tüketime büyük bütçe ayırabileceğine, bir süre iş yaşamından, stresten ve sıkıntıdan uzak, sakin ve huzurlu günler yaşayacağına alamet eder.

Kahve falında toprak üzerinde yatmak ticarette rakiplerine karşı zafer kazanacağına, maddi olarak rahatlayacağına ve pek çok imkân elde edeceğine, çalışma hayatında bazı sorunların yaşanacağına delalet eder.

Kahve falında toprak yolda yatmak bazı sıkıntılara düşeceğine, edilen duaların Allah katında kabul göreceğine, yaşamın belli bir düzene oturacağına yorulmaktadır.

Kahve falında toprakta yatmak kazanılan paranın sevilen kişilerle bölüşüleceğine, çalıştığı yerde ileri görüşlülüğü sayesinde iyi mevkilere geleceğine, çevresine karşı daima hoşgörü ve anlayış içinde davranacağına tabir olunur.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir