AnaSayfa / Genel / Kahve falında toprak altında yatmak

Kahve falında toprak altında yatmak

Kahve falında toprak altında yatmak oldukça uzun bir yolculuğa, kazancın günden güne daha da arttırılacağına, bazı kişiler tarafından yapılan kötülükler yüzünden zarara uğrayan işlerin düzeleceğine, dert ettiği şeyleri teker teker çözüme ulaştıracağına, hayata küseceğine, hayırlı bir kısmetle dünyaevine gireceğine ve hayırlı bir evlada sahip olacağına, her arzunun kişiyi mutlu edecek şekilde gerçek olacağına, büyük umutlarla gireceği ihalelerden yana da hayal kırıklığı yaşayacağına inanılır.

Kahve falında toprak altında yatmak gördüyseniz:

  • Olmasını istediğiniz şeyler konusunda çok fazla konuşmanız veya baskıcı olmanız sorunlar ya da karşıt görüşlerle karşılaşmanıza neden olabilir.

Kahve falında toprak altında yatmak sıkıntı yaratan durumların düzeltileceğine, kendisini bir sorunlar yumağı içinde bulabileceğine ve çok büyük umutlar ile girdiği bir işten büyük zararla çıkacağına işarettir.

Kahve falında toprağın üstünde yatmak birçok fırsatı değerlendirerek iş kuracağına, özellikle kişinin farkında olmadığı bazı tehlikeli durumlarda aile yakınlarının desteği ile yara bere almadan ve fazla zarara uğramadan olaylardan sıyrılacağına tabir olunur.

Kahve falında toprak yolda yatmak bol kazanç elde edeceğine, ticaret ehli kimse haline geleceğine ve meslek hayatında ön plana çıkacağına, kafasının boşalacağına yorulmaktadır.

Kahve falında toprak üzerinde yatmak kalp kırmaya, yaşamdan yana alınabilecek tüm tatları alacağına, hayallerine kavuşacağına, mutlu olacağına, rahat bir hayat süreceğine inanılır.

Kahve falında toprağın üzerine yatmak kişinin bu zorlu süreci çok fazla bunalmadan, sakin bir ruh hali içinde atlatacağına, onlar için çabalayacağına ve kendini onlara feda edeceğine alamet etmektedir.

Kahve falında toprak üstünde yatmak bazı sorunların uzun zaman boyunca devam edeceğine, elinin darlığa ve yokluğa düşmeyeceğine, ekonomik olarak sıkıntı çekmeyeceğine bu sayede manevi olarak da huzurlu olacağına alamet eder.

Kahve falında toprağa yatmak aynı karşılığı alamayacağına ve artık bu durumu zorlamaktan vazgeçeceğine, yılmayacağına delalet etmektedir.

Kahve falında toprakta yatmak hiçbir şeyin içinde ukde olarak kalmayacağına, çok üzücü olaylar yaşayacağına yorulmaktadır.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir