AnaSayfa / Genel / Kahve falında toprağa yatmak

Kahve falında toprağa yatmak

Kahve falında toprağa yatmak ailesiyle olduğu gibi akrabaları, arkadaşları, dostları ve komşularıyla da koyu muhabbette olacağına, en tepkedeki kimse olacağına, bunun ayrıcalığını ve avantajlarını yaşayarak daha konforlu bir şekilde çalışacağına ve sahip olduğu ünvana yakışır şekilde kazanç elde edeceğine, hayırlı ve büyük kazançlar elde edeceğine, rahat bir hayata başlayacağına, işine dört elle sarılacağına, işyerinin kapanma tehlikesi yaşanacağına, çalışma hayatında çok hayırlı ve başarılı işler ortaya koyarak çok iyi kazançlar elde edeceğine, her türlü iş pürüzünü yok ederek geleceğe daha umutlu bakacağına, bir sebeple kısa bir zaman içinde çok üzüleceğine, elindeki bütün imkânları kullanmasına rağmen yaşadığı kötü olaylar yüzünden işlerinin bir türlü düzelmeyeceğine ve gün geçtikçe daha çok üzüleceği olaylar yaşayacağına delalet etmektedir.

Kahve falında toprağa yatmak gördüyseniz:

  • Evinizi ilgilendiren değişikliklerin olumlu etkileri olabilir.

Kahve falında toprak altında yatmak sorunlarının ve sıkıntılarının bu kişi yüzünden gün geçtikçe daha artacağına, yeni işler yapma imkanı elde edeceğine, başarıya ulaşacağına rivayet eder.

Kahve falında toprak yolda yatmak çevresinin hayırlı ve iyi kişilerle dolacağına, sıkıntılarının ve sorunlarının sona ereceğine, mutlu günler göreceğine, hayırlı ve sevinçli haberler alacağına işarettir.

Kahve falında toprak üzerinde yatmak insanlar tarafından çok saygı duyulan ve sevilen bir kişi olacağına, planların alt üst olacağı olayların yaşanacağına ve çok zor bir dönem geçirileceğine delalettir.

Kahve falında toprağın üstünde yatmak sıkıntıların ve sorunların çok kısa zamanda sona ereceğine, eşler arasında yaşanan tartışmaların kısa süre sonra sevgi ile son bulacağına, ekonomik durumunun düzeleceğine işaret eder.

Kahve falında toprağa yatmak büyük başarılara imza atılacağına,  gösterilecek performans ve ortaya konulacak başarılı çalışmalar sayesinde çok iyi yerlere gelineceğine, iyi ruh halinin bozulacağına inanılır.

Kahve falında toprak üstünde yatmak dost ve akrabalarla paylaşılacağına, çok büyük sıkıntılar çekeceğine, hayatında görmediği kadar büyük zararlara uğrayacağına delalet etmektedir.

Kahve falında toprakta yatmak zaferi ve başarıyı göğüsleyeceğine, kısmetlerini çoğalacağına ve rahatının da her geçen gün daha fazla yerine geleceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında toprağın üzerine yatmak tüm parasını kaybedeceğine, iyi olan hayatının ve hayat şartlarının kısa süre içinde olumsuz yönde değişmeye başlayacağına işaret etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir