AnaSayfa / Genel / Kahve falında toprak üzerinde yatmak

Kahve falında toprak üzerinde yatmak

Kahve falında toprak üzerinde yatmak ettiği zararları telafi edeceğine, çok güzel ve mutluluk verici bu adım ile sevgi dolu ve çok büyük bir huzura ereceği bir yuvaya sahip olacağına, kaldırabileceğinden ağır yükümlülüklerin altına gireceğine ve yerine getiremeyeceği sözler verip çok zor durumlarda kalacağına, hiç aklına gelmeyen durumlara düşeceğine, yaptığı işlerden bereket göremeyeceğine, büyük zorluklar yaşayacağına, rahatsızlık veren durumların son bulacağına, hayırlı kişiler ile büyük bir ortaklık kuracağına, ekmeğinin azalmayacağına, işlerin büyük kazanç sağlayacağına delalet etmektedir.

Kahve falında toprak üzerinde yatmak gördüyseniz:

  • Maceraya atılmak, yeni şeyler öğrenmek, yeni yerler görmek istiyorsunuz.

Kahve falında toprakta yatmak kardeşler arasına kıskanç birisi tarafından nifak tohumu ekileceğine ve uzun süre toparlanılamayacağına, amirleri veya yöneticilerinin desteğiyle kısa zamanda yükseleceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında toprak altında yatmak hayatı boyunca hep başarılı olacağına, zorluklar karşısında başını her daim dik tutmayı bileceğine, insanlar tarafından sevilip sayılmaya ve sağlıklı ve mutlu bir hayat geçirileceğine tabir olunur.

Kahve falında toprağa yatmak dinde ve ahlakta olgun ve güzel kimse olacağına, üzüntü duyulacak kötü haberler alınacağına, şanssızlıkların bir türlü sona ermeyeceğine delalettir.

Kahve falında toprak üzerinde yatmak geçim derdi çekeceğine, sermaye yatırdığı ihalelerin ve üzerinde gece gündüz çalıştığı projelerinin kendisine hayır getirmeyeceğine işaret eder.

Kahve falında toprağın üzerine yatmak ileride mutlu, huzurlu ve sıcak bir yuvaya kavuşacağına, çok uzun sürmeyecek bir zaman sonra da evlilik planları yapılmaya başlanacağına işaret eder.

Kahve falında toprak yolda yatmak sıkıntılarından ve sorunlarından kurtulup çok mutlu olacağına, eş, dost ya da akrabalarından bazılarının vereceği destek sayesinde çok büyük bir atılım yapacağına ve iş için oluşturduğu projeler ile büyük çok kazanç elde edeceğine tabir olunur.

Kahve falında toprak üstünde yatmak gönül işlerinden yana hayır bulacağına, büyük başarılar kazanıp huzurlu ve mutlu bir hayat yaşayacağına işaret eder.

Kahve falında toprağın üstünde yatmak işlerinin ters gideceğine, el attığı bütün işlerde büyük başarılar kazanacağına, üzüldüğü konuların yakın bir zamanda düzeleceğine inanılır.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir