AnaSayfa / Genel / Kahve falında marul istemek

Kahve falında marul istemek

Kahve falında marul istemek yarar getirecek bir çalışmaya ortaklık edileceğine, şansını kendi eliyle engelleyeceğine, onu huzura ve şifaya götürecek yollar bulacağına, yarınlarının dünlerini aratmayacağına, aydınlığa çıkılacağına, çok büyük ve kaçınılmaz bazı sorunlar ile yüz yüze geleceğine, kısa bir zaman içinde sorunlarının büyük kısmından büyük bir azim göstermesi sayesinde kurtulacağına, bol kazançlı bir iş yerine sahip olunacağına alamet etmektedir.

Kahve falında marul istemek gördüyseniz:

  • Kendinizle veya evinizle ilgili konulara daha fazla zaman, emek ya da para harcamanız durumunda olumlu geri dönüşler alabilirsiniz.

Kahve falında marul istemek iletişim konusunda daha güçlü olunacağına, öte yandan ömrünün de çok uzun olacağına yorulur.

Kahve falında kıvırcık marul görmek sorunların birbiri ardına geleceğine, dertlerin artacağına, büyük bir ortaklık yapılacağına inanılır.

Kahve falında yeşil marul almak haneye bolluk ve bereket dolacağına, rahatsızlık yaratan bir durumun bir ortadan kaldırılacağına, dertlerin ve tartışmaların yakın bir zaman içinde sona ereceğine, ancak daha sonra ettiği duaların kabul olması sayesinde çok büyük bir ferahlığa çıkacağına alamet eder.

Kahve falında marul tohumu görmek sevilen kişiler ile aranın açılacağına ve aile bireyleri arasında ortaya çıkacak fikir ayrılığından ötürü zor günler geçirileceğine, kendisini çok mutlu ve huzurlu hissedeceğine delalet etmektedir.

Kahve falında tarlada marul toplamak ortamın bir hayli gerileceğine, elinde bulunan kazancın kendisine çok yeni kapılar açacağına, maddi olarak büyük bir atılım gerçekleştireceğine yorulmaktadır.

Kahve falında çürük marul görmek uzun bir zamandan beri çektiği sıkıntıların yakında biteceğine, muradına ereceğine delalet etmektedir.

Kahve falında marul fidesi dikmek sorunların ve sıkıntıların yakın zaman içinde ortadan kalkacağına, ortaya çıkan sorunların üstesinden geleceğine, maddi açıdan kötü bir etki yaratacak bir durumla karşılaşacağına işaret eder.

Kahve falında marul yeşil soğan görmek umutlarını kaybedeceğine, kısa süre içinde yüksek bir mevkiye terfi edeceğine işarettir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir