AnaSayfa / Genel / Kahve falında toprakla abdest almak

Kahve falında toprakla abdest almak

Kahve falında toprakla abdest almak manevi olarak büyük bir ferahlık yaşanacağına, işlerinin çok büyük bir şekilde sıkıntıya gireceğine, hayırlı olarak girdiği işlerin zarar vereceğine, aile hayatı içinde çok büyük üzüntüler yaşayacağına, ortaya çıkan sorunların saklanamayacak kadar büyüyeceğine, var olan dertlerinin hepsinin son bulacağına, aklına koyduğu her işte muvaffak olacağına, başka işlere girmek için fırsat yaratılacağına, bunun için uzun zamandan beri beklediği bir haberin olumlu gelmesini bekleyeceğine, etrafındaki insanları şaşırtacak bazı kararlar vereceğine inanılır.

Kahve falında toprakla abdest almak gördüyseniz:

  • Birisi ardınızdan işler çeviriyor.

Kahve falında toprakla abdest almak daha iyi düşünüp yeni projelere hazır hale gelineceğine, alışveriş merkezlerinde vakit geçireceğine yorulur.

Kahve falında duru suda abdest almak kendisine istediklerini getireceğine ve hoş sürprizler hazırlayacağına, el emeği ile kazanılan para sayesinde kişinin ihtiyaçlarını gidereceğine işarettir.

Kahve falında büyük abdestini yapamamak aile hayatı içinde birlik ve beraberlik sağlanacağına, hayırlı bir kısmet ile dünyaevine girileceğine, çok iyi işler yapılacağına ve insanlar tarafından takdir edilip çok sevindirici bir konuma geleceğine alamet eder.

Kahve falında camide abdest aldığını görmek ancak gelen yardım tekliflerini reddedeceğine, elinde avcunda ne varsa satmak zorunda kalacağına işaret eder.

Kahve falında nehirde abdest almak uzun bir zamandır yaşadığı can sıkıntısının ortadan kalkacağına, durumunuzun iyileşeceğine yorulmaktadır.

Kahve falında eve büyük abdest yapmak kötü günlerin bir daha yaşanmayacağına, hayatı boyunca, yaşadığı bu güzel olayları unutmayacağına inanılır.

Kahve falında akan çeşmeden abdest almak rahatlığa erileceğine, sorunların çözüme kavuşacağına, zor bir duruma düşüleceğine ve yapılan hatalar yüzünden eldeki fırsatların kaçırılacağına rivayet eder.

Kahve falında sokağa büyük abdest yapmak elindeki projeleri gerçeğe çevireceğine, uzun zamandan beri üzerinde çalıştığı bir işten kendisine gelecek olan çok iyi bir teklifle ayrılacağına, alınan borçların ödenemeyeceğine alamet etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir