Kahve falında camide abdest aldığını görmek

Kahve falında camide abdest aldığını görmek çok büyük mutluluklar yaşayacağına, kendisini çok üzgün hissettiği zamanların son bulacağına, her zaman çok mutlu olacağına ve rahat edeceğine, eğer üzüntü yaşıyorsanız bu üzüntülerin dağılıp yerini mutluluğa bırakacağına, yaptığı hiçbir şeyden keyif alamayacağına, maddi açıdan büyük bir kayba uğranacağına, sevilen şeylerin teker teker yitirileceğine, maddi ve manevi olarak büyük bir olgunluğa erileceğine, almış olduğu borçları yakın bir zaman içinde geri ödeyeceğine, haneye bolluk ve bereket dolacağına, rahatsızlık yaratan bir durumun bir ortadan kaldırılacağına, dertlerin ve tartışmaların yakın bir zaman içinde sona ereceğine, rızkının çeşitleneceğine delalettir.

Kahve falında camide abdest aldığını gördüyseniz:

  • Karşınıza çıkan kişiler güven telkin etmiyor olabilir.

Kahve falında camide abdest aldığını görmek çok güzel bir mevkiye geleceğine, iyi zamanlar geçireceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında camide abdest alıp namaz kılmak maddi konularda hiç olmadığı kadar kötü bir duruma düşeceğine, sevdiği kişilerle uzun süreli bir ayrılık yaşayacağına, alım gücünde yükselme olacağına inanılır.

Kahve falında camide abdest almak namaz kılmak çok zor günler geçirileceğine, şansın çalışmaya başlayacağına işaret eder.

Kahve falında camide gusül abdesti almak kişinin rahat nefes alacağına, yüküne ortak olacağına işaret eder.

Kahve falında camiden abdest almak önceden planlanmış proje veya yolculukların iptal olabileceğine, gidilecek yönün belirleneceğine tabir olunur.

Kahve falında camide abdest bozmak hem bir işe hem bir eşe sahip olunacağına, geçim derdi, yokluk ve fakirlik nedir hiç bilmeyeceğine alamet etmektedir.

Kahve falında camide abdest alıp namaz kıldığını görmek hayatının bundan sonraki kısmını yaşayacağı sıkıntılardan sonra çok farklı şekilde yöneteceğine, eğitim hayatında büyük atılımlar yapılacağına yorulur.

Kahve falında camide abdestsiz namaz kılmak bahtının ve kısmetinin de açık olacağına, büyük sorunlar ile yaşamak zorunda kalacağına rivayet eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Yorum bırakın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Scroll to Top