AnaSayfa / Genel / Kahve falında toprak ve çiçek görmek

Kahve falında toprak ve çiçek görmek

Kahve falında toprak ve çiçek görmek hasret giderileceğine, yapılmak istenen şeylerin gerçekleştirileceğine, bazı konularda konuşulacağına, başkaları tarafından önemsenen biri haline geleceğine, uzun süre kötü giden bir işin düzeltileceğine, aile hayatında yaşanan tatsız durumların sona ereceğine ve çok büyük bit huzur ve mutluluk duyulacağına, zor günlerin geçip, neşeli zamanların yaşanacağına, kaybedilmiş bir eşyanın bulunacağına ve hasreti çekilen bir kişi ile biraraya gelineceğine, kazancını günden güne daha da arttıracağına, aile bireylerinin de içinde olacağı ve büyük emek vereceği bir iş kurulacağına, bu iş sayesinde hane halkının hayal ettiği şeyleri kısa süre içinde gerçekleştireceğine işarettir.

Kahve falında toprak ve çiçek gördüyseniz:

  • Yapmak istediğiniz birşey engellenebilir.

Kahve falında topraklı çiçek görmek her istediği şeyin gerçekleşeceğine, sıkıntılarından ve sorunlarından kurtulacağına, elinde bulunan imkânlar sayesinde yetenekli bulduğu ve çok sevdiği bir kişiye bir işe girmesi için çok büyük yardımlarda bulunacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında toprağa çiçek ekmek malını ve canını riske edeceğine, gözü kara davranarak önemli ve büyük kararlar alarak böyle adımlar atacağına, her iki tarafın da çok üzüleceğine inanılır.

Kahve falında çiçek ve toprak görmek kendisini tatmin etmeyecek, kötü ya da yetersiz işlerin altına imzasını atmayacağına, girdiği birçok iş ve aldığı başarılar ile adından sıkça söz ettireceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında çiçeğe toprak koymak kendisini ömür boyu mutlu edecek, kadrini ve kıymetini bilecek bir kimse ile karşılaşacağına, başını ağrıtan ve canını sıkan sorunların ortadan kalkacağına delalettir.

Kahve falında toprakta çiçek görmek çok üzücü olaylar yaşayacağına, yaptığı çalışmaları kısa bir zaman içinde çok büyük bir zarar yüzünden iptal edeceğine, hedeflerini tutturacağına, amaçlarına nail olacağına bu sayede ilerleyeceğine delalet eder.

Kahve falında çiçek toprağı görmek büyük zorluklar geçireceğine, kurulacak olan yuva sayesinde huzurlu bir geleceğe erileceğine, işlerin çok büyük kazanç sağlayacağına rivayet eder.

Kahve falında toprak çiçek görmek sıkıntılarını ortadan kaldıracağına, şimdiye kadar hiç olmadığı kadar iyi gelişmeler göstereceğine, işlerine dört elle sarılacağına işarettir.

Kahve falında toprağa çiçek ektiğini görmek kurulu düzenin yıkılacağına, çok güzel ve hayırlı işlere vesile olacağına rivayet etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir