AnaSayfa / Genel / Kahve falında toprak toplamak

Kahve falında toprak toplamak

Kahve falında toprak toplamak yaşanan sıkıntıların sabır ve azimle ortadan kaldırılacağına, dert edilen bazı konularda büyük aşama kaydedileceğine, zengin bir kişi ile bir ortaklık kurulacağına, elinin bollaşmasına vesile olacağına, iş hayatının nerdeyse tüm zorluklarının kısa sürede ortadan kaldırılacağına, hayırlı bir kısmet ile tanışılacağına, aile bireyleri arasındaki bağın gün geçtikçe kuvvetleneceğine, anlayışlı ve hoşgörülü bir kısmetle evlenileceğine, sıkıntıların ortadan kaldırılacağına işaret etmektedir.

Kahve falında toprak toplamak gördüyseniz:

  • Anlatarak ifade etmenin mesajlarınızı daha anlaşılır kılacağını ya da yumuşatabileceğini düşünüyorsunuz.

Kahve falında topraktan mantar toplamak bir sebeple çok zor duruma düşeceğine, işlerinin sarpa saracağına, kendisine yardım eden kişiler sayesinde bu durumdan kurtulacağına, gerçekleştireceği büyük çapta bir çalışma ile çok sevineceğine delalet etmektedir.

Kahve falında topraktan kestane toplamak sevdiği kişilerden ihanet göreceğine, sabırla hareket ettiğinde zaferin onun olacağına işaret etmektedir.

Kahve falında topraktan soğan toplamak işlerin yoluna gireceğine, hayırlı haberler alınacağına, onları büyük bir mutluluk ve heyecan içinde karşılayacağına inanılır.

Kahve falında topraktan para toplamak eteklerini zil çaldıracak güzel bir olayın yaşanacağına, psikolojiyi etkileyecek bir olay yaşanacağına inanılır.

Kahve falında topraktan demir para toplamak başarılı olacağına ve başarılarının süreceğine, ağzının tadının kaçması ile beraber keyifsiz günlere gireceğine işaret etmektedir.

Kahve falında topraktan sebze toplamak yiyip içeceğine, çok sevdiği ve değer verdiği bir kişiden çok büyük ve acı dolu bi haber alacağına alamet eder.

Kahve falında topraktan bozuk para topladığını görmek çok güzel ve hayırlı işlere gireceğine ve herhangi bir hastalık ile bir sorun yaşamayıp çok sıhhatli olacağına, aksiliklerle, başarısızlıklarla ve engellerle karşılaşmayacağına rivayet eder.

Kahve falında topraktan balık toplamak hiçbir zaman parasız pulsuz kalmayacağına, sıkıntılarının yakın bir zaman içinde ortadan kalkacağına, sevdiği kişilerin uzun zamandan beri devam eden sorunlarının çözümü için yakın bir zaman içinde destek olacağına, hayırlı bazı çalışmalar gerçekleştirip büyük kazançlar elde edeceğine delalet etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir