AnaSayfa / Genel / Kahve falında toprak parçası görmek

Kahve falında toprak parçası görmek

Kahve falında toprak parçası görmek fakir ve güçten düşmüş bir kimse olacağına, işyerini kapatacağına, iflas edeceğine, rızkın günden güne genişleyeceğine, maddi sıkıntılarının çözüleceğine, bolluk ve berekete kavuşulacağına, aile bireyleri ile tartışma yaşayacağına, geçirilen zor günlerin unutulacağına, işlerin kötüye gitmesi yüzünden zararın günden güne daha da artacağına, bir sebeple fal sahibinin, çok büyük bir şok yaşayacağına tabir olunur.

Kahve falında toprak parçası gördüyseniz:

  • Artık, yeni planlar yapmanın, yeni girişimlerde bulunmanın veya yeni programlara başlamanın zamanıdır.

Kahve falında toprak parçası görmek sıkıntı çektiği zamanları rahat bir şekilde atlatacağına, kendisine sorun yaratan iş yükünü hafifleteceğine, hayırlı başlayan işlerin kısa zaman içinde zorlaşacağına tabir olunur.

Kahve falında et parçası doğurmak kötü ve tatsız sözler işiteceğine, vatana, millete ve aileye hayırlı bir evlat olunacağına işaret eder.

Kahve falında halı parçası görmek herkesin ayakta alkışlayacağı işler yapacağına ve adından başarıları ile söz ettireceğine, eve kapanıp, kendine döneceğine alamet eder.

Kahve falında metal parçası görmek işlerin daha kötüye gideceğine ve aksiliklerin yaşanacağına, başarı elde edeceğine, itibar, makam ve söz sahibi olacağına alamet etmektedir.

Kahve falında kırık cam parçaları toplamak başarıya ulaşmak için çok çaba sarfedeceğime, üzüntülerini birer birer sona erdireceğine, eline geçen bütün imkânları kullanarak hayalinde kurduğu hayata kavuşacağına işaret etmektedir.

Kahve falında araba parçaları görmek işlerinin iyi yönde ilerleme göstereceğine, dünya mallarından yana hiçbir şeyde gözünün kalmayacağına işaret etmektedir.

Kahve falında mermer parçası görmek edilen duaların kabul edileceğine, hayırlı bir sürece girileceğine, kazancın daha da artacağına, çok huzurlu bir ortama kavuşacağına alamet eder.

Kahve falında ay parçası görmek içine düştüğü sıkıntılardan kısa bir zaman içinde herhangi bir sorun yaşamadan kurtulacağına, ailesi ile mutlu olacağına alamet eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir