AnaSayfa / Genel / Kahve falında halı parçası görmek

Kahve falında halı parçası görmek

Kahve falında halı parçası görmek iş değişikliğine gidileceğine, yıllardır yapılan bir mesleğin bırakılacağına, sevilen bir kişi ile ters düşüleceğine ve bazı tartışmaların ortasında kalınacağına, asla elden ayaktan düşmediği gibi, kimseden yardım almak zorunda kalmayacağına, uzun zamandan beri çözülemeyen problemlerin nihayete erdirileceğine, ortaya koyacağı çalışmalar sayesinde insanların dikkatini çekeceğine, çok mutlu olunacağına, çevresindeki kişilerin de katkıları ile sorunlarını çok zarar etmeden ortadan kaldıracağına ve rahat edeceğine, büyük kazanç getirecek işlere gireceğine işaret eder.

Kahve falında halı parçası gördüyseniz:

  • Pozisyonunuzu önem verdiğiniz kişilerle birlikte açığa kavuşturduktan sonra, vargücünüzle o yönde ilerleyebilirsiniz.

Kahve falında halı parçası görmek eşinin bir dediğini iki etmeyeceğine, ondan faydalanacağına delalet eder.

Kahve falında halının parçalandığını görmek hayırlı bir kısmet ile çok güzel kararlar verileceğine, rahatsızlık yaratan kişilerin geçmişte bırakılacağına, zaman içinde küçük işlerin büyüyeceğine işaret etmektedir.

Kahve falında yüzüğün parçalandığını görmek endişelerin son bulacağına, çıkılan yolda Allah’ın izni ile ferahlığa kavuşulacağına, maddi ve manevi olarak çok büyük adımlar atılacağına ve uzun zamandan beri yaşanan sıkıntılı durumların çok yakın zaman içinde sona ereceğine, eş, dost ve akrabaların katılacağı bir eğlence yapılacağına delalettir.

Kahve falında birini parçalayarak öldürmek maddi ve manevi olarak büyük sorunlar yaşayacağına, dertlerden, tasalardan ve sıkıntılardan uzak, aile içinde huzur ve rahat içinde yaşayacağına işarettir.

Kahve falında kuranın parçalandığını görmek zorlukların, sıkıntıların ve sorunların kısa süre içinde ortadan kalkacağına, hayırlı bir kısmet ile evlilik yoluna girileceğine, çok büyük sorunlar ile karşılaşacağına, parasal sıkıntılarının çok büyük olacağına ve eğer önlem almazsa çok daha kötü durumlara düşeceğine alamet eder.

Kahve falında cam parçası kusmak moralinin her zaman yerinde olacağına, sevilen birinin elinden tutmak o kişinin evlenmesine, yuva kurmasına yardımcı olunacağına yorulur.

Kahve falında ölüyü parçalara ayırmak ağız tadının yerine geleceğine, geçmişteki tatsız konuların da unutulacağına, kısmetlerinin ve şansının artacağına delalet eder.

Kahve falında vücudundan parça koparmak parasal olarak çok sorunlu ve büyük zarar görülecek bir döneme girildiğine, bu yüzden yapılacak işlerde çok emek verilmesine ve sabır gösterilmesine rağmen bir sonuca ulaşılamayacağına ve verilen emeklerin ve paraların boşa gideceğine, iyileşeceğine rivayet etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir