AnaSayfa / Genel / Kahve falında toprak havuz görmek

Kahve falında toprak havuz görmek

Kahve falında toprak havuz görmek hayallerinin ve isteklerinin gerçekleşeceğine, kazancının artacağına, ticarette rakiplerine karşı zafer kazanacağına, maddi açıdan çok iyi bir noktaya gelineceğine, ödemekte güçlük çekilen borçların kapatılacağına, kalabalık ve birbirine tutkuyla bağlı bir ailenin içine gireceğine, ilerde kişinin başına türlü sıkıntılar geleceğine, yeni bir araca sahip olunacağına, hayalini kurduğu herşeye sevdiği kişilerden alacağı destek ile kavuşacağına, pek çok kimseye yardımlarda bulunacağına alamet etmektedir.

Kahve falında toprak havuz gördüyseniz:

  • Yanıltılmamaya dikkat etmelisiniz.

Kahve falında toprak havuz görmek kısmet bolluğu yaşanacağına, yaşamdan elini eteğini çekeceğine alamet eder.

Kahve falında topraktan havuz görmek meslek hayatında ilerleme ve gelişme göstereceğine, işlerin kötü gidişatının tersine döneceğine işaret etmektedir.

Kahve falında havuzun dolduğunu görmek özellikle evlilik için gün sayılacağına, mütevaziliğini asla elden bırakmayacağına rivayet eder.

Kahve falında havuzda yengeç görmek rahat edeceğine, gerçek mutluluğu ve huzuru yaşama şansına nail olacağına, üzerinde düşünülen bir çalışmanın büyük kazanç sağlayacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında yüksekten havuza atlamak aile içinde bazı tartışmalar yaşanacağına, fesatlıklar içinde kalınacağına yorulmaktadır.

Kahve falında havuzda yüzdüğünü görmek sevdiği kişiler ile daha çok vakit geçireceğine, hayal ettiği şeylere kısa bir zaman içinde ve hiç sıkıntı çekmeden kavuşacağına, hayırlı olayların yaşanacağına delalet eder.

Kahve falında bir havuzda yüzmek hayatının ortalarına gelmiş, yaşamda bazı şeyleri tecrübe etmiş kimseler için sürpriz gelişmeler yaşanacağına, yaptığı işte çok büyük atılımlar ve yenilikler yapacağına, çok uzun bir zaman boyunca başında olduğu işleri bırakıp kendisine yeni ve daha başarılı olacağı bir yol çizeceğine inanılır.

Kahve falında havuzda kaydığını görmek yükseldikçe yükseleceğine, başarıya ve zafere doymayacağına, yönetici koltuğuna oturtulmaya layık görüleceğine bu sayede gelirinin de önemli oranda çoğalacağına yorulur.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir