AnaSayfa / Genel / Kahve falında havuzda yüzdüğünü görmek

Kahve falında havuzda yüzdüğünü görmek

Kahve falında havuzda yüzdüğünü görmek kendi hayatıyla ilgili kararları tek başına alamayacağına, yaptığı çalışmalar sayesinde çok iyi yerlere geleceğine, şansının döneceğine, kısmetlerinin açılacağına, sorunların üstesinden geleceğine, eşler arasındaki tartışmaların sona ereceğine, oturup evliliği devamı için bazı kararlar alınacağına, hayal ettiği şeylere kısa bir zaman içinde ve hiç sıkıntı çekmeden kavuşacağına, uzun yıllar boyunca hiçbir rahatsızlık yüzü görmeyeceğine, iş dünyasında çok sağlam ve sarsılmaz bir mevki edinileceğine, kişinin başarısızlığa düşeceğine alamet etmektedir.

Kahve falında havuzda yüzdüğünü gördüyseniz:

  • Planlarınızla ilgili uyarılarda bulunan veya bazı eksiklerini dile getiren kişileri dinlemenizde fayda var.

Kahve falında havuzda yunus balığıyla yüzmek sevdiği kişiler ile çok daha rahat bir hayat yaşayacağına, sosyal hayattan ziyade kişinin ailesiyle vakit geçirmek isteyeceğine işaret eder.

Kahve falında eşinin havuzda yüzdüğünü görmek deyim yerindeyse elinin dönmez olacağına, sıkıntı ve stres yaratan durumların ortadan kalkacağına yorulur.

Kahve falında denizde havuzda yüzmek elde avuçta bulunan paralar ile girilen işte meslek açısından çok üst noktalara gelineceğine, yeni işler konusunda büyük adımlar atılacağına, sıkıntıların ve zorlukların sona ereceğine rivayet eder.

Kahve falında derin havuzda yüzmek iş konusunda da yüzünün gülmeyeceğine, gam ve keder çekmeyeceğine dolayısıyla erken yaşlanmayacağına delalet eder.

Kahve falında kalabalık havuzda yüzmek sevdiği kişiler ile mutlu olacağı bazı çalışmalar gerçekleştireceğine, çok hayırlı ve kazançlı bir projeye gireceğine, bu sayede sıkıntı yaşadığı bazı durumları yakında ortadan kaldıracağına, tüm malını ve parasını kaybetmenin eşiğine geleceğine yorulur.

Kahve falında havuzun dibinden yüzmek kendisini yalnız ve çok kötü hissedeceğine, işlerinin yolunda gideceğine, ödemelerinin düzenli olarak gerçekleştirileceğine, belli bir refah düzeyinin ve yaşam kalitesinin olacağına delalet etmektedir.

Kahve falında havuzda başkasının yüzdüğünü görmek zorlukların ve engellerin aşılacağına, böylece çıkabilecek problemleri kısmen de olsa bertaraf edeceğine işaret eder.

Kahve falında derin havuzda yüzdüğünü görmek her istediği şeye yakın zamanda sahip olacağına, bazı sorunlardan ötürü kendisini üzgün hissedeceğine, para sıkıntısına düşmeyeceğine, sadece maddi anlamda değil, manevi anlamda da huzur içinde olacağına alamet eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir