AnaSayfa / Genel / Kahve falında topraktan havuz görmek

Kahve falında topraktan havuz görmek

Kahve falında topraktan havuz görmek çok kar getirecek işlere gireceğine ve muhtaç insanlara yardım etme konusunda büyük adımlar atacağına, evli ise yaşadığı sıkıntılardan kurtulacağına, parasal darboğazdan kurtulup ferahlığa ve düzlüğe çıkılacağına, çok sevdiği kişilerden biri ile gireceği bir projeyi çok iyi yerlere getireceğine, çok huzurlu bir ortama kavuşacağına, iş hayatında ve aile hayatında çok güzel şeyler ile karşılaşılacağına, insanlar arasında barışın sağlanacağına, küslerin ve kırgınların barışacağına, çok büyük bir mutluluğa erileceğine, tanıdığı kişinin meslek ve işine, görüş ve düşüncesine uymaya, her geçen gün işlerinde daha üzüntü çekeceğine, sorunlarını çözüme kavuşturacağına, üzüntülerinden kurtulacağına, ailesi içinde yaşanan tartışmaların, kavgaların ve huzursuzlukların son bulacağına, mutluluğun aileye geri döneceğine rivayet eder.

Kahve falında topraktan havuz gördüyseniz:

  • Bazı kimselerin sizi aramaları ya da sizin bir süreden beri kontak kurmaya çalıştığınız kimselerle istediğiniz kontağı sağlayabilmeniz mümkündür.

Kahve falında toprak havuz görmek deyim yerindeyse elinin kolunun bağlanacağına, şansının ve kısmetinin kapanacağına, elinin darlığa düşeceğine, arkadaşlarını ve dostlarını da iş yaptığı camiadan seçeceğine tabir olunur.

Kahve falında topraktan havuz görmek hayatına şans ve uğur getirecek işler yapacağına, makam sahibi ve başarılı bir kişi olunacağına alamet eder.

Kahve falında olimpik havuzda yüzmek iş yerinde çok iyi bir mevkiye terfi alınacağına, uzun yıllardan beri hayal edilen şeylere kavuşulacağına işaret etmektedir.

Kahve falında süt havuzu görmek sıkıntıların ve sorunların yakın zaman içinde ortadan kalkacağına, rahat bir dönem yaşanacağına, yarıda kalmış ya da askıya alınmış olan çalışmaların kısa süre içinde tekrar hayata geçirileceğine, servet sahibi olacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında küçük havuz görmek yaşama sevincini ve güzel günlere olan inancını yitireceğine, her zaman hak ettiğini alacağına rivayet eder.

Kahve falında sevgiliyle havuzda yüzmek kötü kişilerin haneden uzak tutulacağına, sevinçli bir haber alınacağına, bu sayede çok büyük bir mutluluk yaşanacağına, eşler arasındaki tartışmaların yakın bir zaman içinde sona ereceğine, eski bir hastalığın nüksedeceğine alamet etmektedir.

Kahve falında mavi su dolu havuz görmek dileklerinin ve dualarının da kabul olacağına, büyük anlaşmalar gerçekleştireceğine ve çok zengin olacağına delalettir.

Kahve falında kalabalık havuza girmek amaçlarını gerçekleştirmek için büyük fırsatlar elde edeceğine, maddi ve manevi olarak geçirdiği zor günlerin biteceğine işaret etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir