AnaSayfa / Genel / Kahve falında toprağı poşete doldurmak

Kahve falında toprağı poşete doldurmak

Kahve falında toprağı poşete doldurmak parasızlıktan ve işsizlikten kurtulacağına, ortaklıkların bozulacağına, işlerini büyüteceğine, insanlar arasında konuşulur ve yayılır olacağına, uzun zamandan beri askıda olan bir işin ya da projenin çok rahat bir şekilde nihayete erdirileceğine, aradaki bağların daha da sağlamlaşacağına, istediği kadar dünya nimetlerinden ve güzelliklerinden faydalanacağına, karşısına çıkan bazı sorunlar yüzünden elinde bulunan kazancın neredeyse tamamını harcayacağına işaret etmektedir.

Kahve falında toprağı poşete doldurmak gördüyseniz:

  • Kalıcı bir ilişki veya iş çıkabilir.

Kahve falında poşete toprak doldurmak insanlardan çeşitli tepkiler alabileceğine, aynı değişikliğin iş yaşamı dışındaki hayatında da olacağına rivayet eder.

Kahve falında toprağı poşete doldurmak iş hayatı ile ilgili bir ortaklık kurulacağına, hiçbir derdinin dermansız kalmayacağına alamet etmektedir.

Kahve falında poşete kum doldurmak bir sebeple yapılacak işlerde çok uğraş verilmesine ve sabır gösterilmesine rağmen bir sonuca ulaşılamayacağına, verilen emeklerin ve paraların boşa gideceğine, Allah’tan korkması gerektiğini unutmayacağına tabir olunur.

Kahve falında poşete su doldurmak çok rahat edeceğine, ikili ilişkilerdeki kırgınlıkların ve çatlakların iyileşeceğine inanılır.

Kahve falında poşete toprak koymak dost ya da akrabanın verdiği sözlerin gerçekleşmeyeceğine, huzurunun ve neşesinin bozulacağına ve de insanlardan darbe yiyeceğine inanılır.

Kahve falında kovaya toprak doldurmak başarılarının artacağına, kazancının çoğalacağına, işlerinin rast gideceğine, hayattan beklediklerini de er ya da geç elde edeceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında çukuru toprakla doldurmak küçük ayrıntıların dahi gelecekte önemli durumlara neden olacağına, yeni bir işle ilgili bir sorun çıkacağına delalet etmektedir.

Kahve falında toprak doldurmak yüzünden gülücüklerin, evinden huzur ve bereketin eksik olmayacağına, bundan hayır göreceğine yorulur.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir