AnaSayfa / Genel / Kahve falında toprak dağıtmak

Kahve falında toprak dağıtmak

Kahve falında toprak dağıtmak malını, parasını ve işini kaybedeceğine, Allah’ın kendisine tabiri caizse yürü ya kulum demesi ile alıp yürüyeceğine, manevi mutluluğu tadacağına, çok zor ve çok sıkıntılı işlerin altından kolayca kalkacağına, yeni bir ortama girileceğine, uzun yıllar boyunca konuşulacağına, her karlı işin arkasından da daha büyük kazanç getirecek işler yapacağına, yanlış anlaşılmalara mahal veren yaşantısına çeki düzen vermemesi halinde mevcut işinden de olacağına delalettir.

Kahve falında toprak dağıtmak gördüyseniz:

  • Yeteneklerinizi tümüyle kullanmanız gerekiyor.

Kahve falında toprak dağıtmak özellikle evli kimselerin eşlerine karşı tutumlarında değişim olacağına ve yeniden aşklarının artacağına, muhabbetlerinin çok daha tatlı dille devam edeceğine, sakin ve güzel bir hayat süreceğine alamet etmektedir.

Kahve falında helva dağıtmak çevre, iş ve mekan değiştireceğine bunun kendisine çok iyi geleceğine, sıkıntılarını ve sorunlarını da atlatması için çok etkili olacağına, maddi olarak az da olsa bir zarar görüleceğine, sevilen kişilerin yaptıkları her işe destek verileceğine, her daim yeni iş kollarına girmek için fırsat kollanacağına tabir olunur.

Kahve falında nohut yemeği dağıtmak bir sebeple insanlar ile arasına büyük bir mesafe koyacağına, sıkıntılarından ve üzüntülerinden en kısa zamanda kurtulacağına inanılır.

Kahve falında ayakkabı dağıtmak birikiminin artacağına, destek olduğu kişilerden ihanet göreceğine delalettir.

Kahve falında camide şeker dağıtmak sorunların birbiri ardına geleceğine, dertlerin artacağına, ayrı düşmüş kişilerin buluşacağına, sorunların yakın bir zaman içinde kesin çözüme kavuşacağına, dertlerin biteceğine işaret eder.

Kahve falında birşey dağıtmak yaşanan bir hastalık varsa eğer şifa bulunacağına, uzun zaman önce yapılmış ve sürekli vicdan azabı çekilmesine sebep olan şeylerden ötürü fal sahibinin tövbe istiğfar edeceğine, çok güzel ve hayırlı adımlar atılacağına ve kazanç elde edileceğine delalet eder.

Kahve falında fıstık dağıtmak daha güleryüzlü ve sevecen bir insan olacağına, sevilen, sayılan ve sözü dinlenen bir kişi olacağına, rahat ve huzurlu bir döneme gireceğine delalet etmektedir.

Kahve falında zeytin dağıtmak sorunlu olaylarla karşılaşacağına, sorunların ve sıkıntıların kısa dönemde son bulacağına inanılır.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir