AnaSayfa / Genel / Kahve falında birşey dağıtmak

Kahve falında birşey dağıtmak

Kahve falında birşey dağıtmak maddi anlamda güçleneceğine, güzel, olumlu ve hayırlı gelişmeler yaşayacağına, şansının açılacağına, kısmetlerini çoğalacağına ve rahatının da her geçen gün daha fazla yerine geleceğine, çok büyük başarılar kazanacağına, yeni işlere gireceğine, manevi yönlerinin güçleneceğine bu sayede bedenin de şifa bulacağına, iş sahibi olmak için uğraş verileceğine, uzun zamandan beri üzerinde çalışılan bir projenin başka kişilere faydalı olacak kadar geniş çaplı olacağına, o kimsenin başının dertte olduğunu öğreneceğine ve yine o insanın tatsız olaylarla karşılaşacağına, yaşanacak tatsız bir olay yüzünden hâkim karşısına çıkılacağına, ister istemez moral bozukluğu yaşanacağına, güç sahibi bir kişi ile rakip olunacağına ve uzunca bir süre boyunca bu kişinin yapacağı ayak oyunlarına direnileceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında birşey dağıtmak gördüyseniz:

  • Yeni ilişkilere girmekten kaçınmalısınız.

Kahve falında kırmızı mercimek dağıtmak yaşanacak tatsız bir olaydan ötürü kalp kırıklığı yaşayacağına, sıkıntıların ve üzüntülerin son bulacağına işaret etmektedir.

Kahve falında lahmacun dağıtmak ticaretinde ehil kişiler arasına gireceğine, iş hayatında uzun zamandan beri maddi sıkıntı çekenlerin ferahlığa çıkacağına yorulur.

Kahve falında köfte dağıtmak kolay yollardan rızık sahibi olacağına, geniş geniş yaşayacağına, işlerinin problemsiz şekilde ilerleyeceğine, aile hayatının gün geçtikçe daha da iyi olacağına inanılır.

Kahve falında mandalina dağıtmak çevresindeki bazı kişilerin adını lekelemeye çalışacaklarına ve yine bu kişilerin kendisi hakkında onur ve gurur kırıcı laflar edeceğine, anne baba ile bir tartışma yaşanacağına işarettir.

Kahve falında sıcak ekmek dağıtmak kişinin bu duruma hazırlıksız yakalanacağına sadece maneviyatının çökmesiyle kalmayacağına aynı zamanda maddi anlamda da zarar edeceğine, işinin gücünün de hep rast gideceğine işarettir.

Kahve falında pestil dağıtmak kendi başına sorunlarını çözmeye çalışacağına, atılacak adımların hatalı olması yüzünden işlerin daha da kötüye gideceğine işarettir.

Kahve falında meyve dağıtmak çalıştığı kişileri memnun etmeyi ve onlara kazanç getirmeyi bileceğine, sıkıntıların ve sorunların çok kısa zamanda sona ereceğine, eşler arasında yaşanan tartışmaların kısa süre sonra sevgi ile son bulacağına delalet etmektedir.

Kahve falında altın dağıtmak moral olarak çok büyük bir kayba uğranacağına, yaşayacağı her güzellik için Allah’a şükran borçlu olacağına delalettir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir