AnaSayfa / Genel / Kahve falında helva dağıtmak

Kahve falında helva dağıtmak

Kahve falında helva dağıtmak bir sebeple yapılacak işlerde çok uğraş verilmesine ve sabır gösterilmesine rağmen bir sonuca ulaşılamayacağına ve verilen emeklerin ve paraların boşa gideceğine, emeklerin karşılığında hak edilen noktaya gelineceğine, rakiplerini ve düşmanlarını alt edeceğine, kötü bir geçmişe sahip birinin yapmak istediği kötülüğün boşa çıkacağına ve mal varlığının yaşanacak kötü bir olaydan ötürü azalacağına ancak sıkıntıların sona ereceğine, yeni insanlar ile tanışıp çok büyük dostluklar kuracağına, tüm parasını kaybedeceğine, ailesi ile açılan arasını düzeltmesine yardım edeceğine ve çok bozuk bir duruma gelmiş olan işlerinin düzelmesini sağlayacağına, ruhsal olarak kötü olunan bir dönemin biteceğine tabir olunur.

Kahve falında helva dağıtmak gördüyseniz:

  • Sosyal yaşamınızı veya kariyerinizi ilgilendiren bazı olanaklar veya planlar gerçekten süper bir fırsat anlamına geliyor olabilir.

Kahve falında helva dağıtmak ummadığınız bir yerden elinize mal geleceğine, iş yerinde istediği makama terfi edileceğine işarettir.

Kahve falında helva yapıp dağıtmak huzursuz geçen günlerin biteceğine, hayırlı insanlarla ahbaplık kurulacağına delalettir.

Kahve falında helva ekmek dağıtmak yapılan hesapların hiçbirinin gerçeğe uygun olmayacağına, bazı konser etkinliklerine katılacağına işarettir.

Kahve falında helva yaptığını görmek gerçek yaşamınızda da bir seyahat yapacağınıza, şansının ve kısmetinin kapanacağına, işlerinin sekteye uğrayacağına ve gelir kaynaklarının da bir anda hızla düşeceğine işarettir.

Kahve falında helva yapıldığını görmek kısa süreli olarak başlayan sorunların daha da uzamasına sebep olacağına, eline geçen fırsatları doğru bir şekilde değerlendirmesi ile büyük kazanç elde edeceğine, çok hayırlı ve büyük çalışmalara imza atacağına rivayet eder.

Kahve falında un helvası yaptığını görmek dolayısıyla işlerin bozulacağına, çeşitli dedikoduların ortasında kalınacağına, yuva kurmak için yapılan bir hamlenin boşa gideceğine, kişinin her zaman bolluk içinde bir hayat sürerek, sevdiklerine de her şeyin en iyisini vereceğine alamet eder.

Kahve falında ölü helvası yapmak alın terinin karşılığını alacağına ve varlık içinde bir hayat süreceğine, eşine ve çocuklarına gereken önemi bir süre gösteremediği için kişinin moralinin bozulacağına işaret etmektedir.

Kahve falında helva ve ekmek yemek toplumdan kendisini soyutlayarak yalnızlığa düşeceğine, içindeki fesadı ve şeytanı susturmayı başaracağına işaret eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir