AnaSayfa / Genel / Kahve falında ayakkabı dağıtmak

Kahve falında ayakkabı dağıtmak

Kahve falında ayakkabı dağıtmak sağlık konusunda daha dikkatli olunacağına, sorunların üstüste geleceğine, ancak fal sahibinin kendisini yardım işlerine adayacağına, hayat içinde çok rahat edeceğine, şifa bulacağına, çarelere kavuşacağına, yeni kazanç kapıları bulacağına ve sayısız fırsat elde edeceğine, bir sebeple ne kadar zor duruma düşse de üzülse de kırılsa da hayallerine sımsıkı sarıldığına ve başarıya ulaşana kadar herhangi bir hayalinden vazgeçmeyeceğine, değer verilen kişiler ile mutlu bir şekilde yaşanacağına, kalben çok rahat edileceğine, düşman hususunda keder ve üzüntüye işaret eder.

Kahve falında ayakkabı dağıtmak gördüyseniz:

  • Çevrenizdeki kişiler kendi havasında olabilirler.

Kahve falında ayakkabı dağıtmak atacağı hayırlı adımlar ve vereceği kararlar sayesinde çok mutlu ve güzel günler göreceğine, aile hayatı içinde büyük mutluluklar yaşayacağına, kendi işinin başına geçip, kendi patronu olacağına alamet eder.

Kahve falında nohutlu pilav dağıtmak hem iş hayatında hem aile hayatında çok büyük dertlerle uğraşmak zorunda kalınacağına, başın borçlularla belaya gireceğine, aile hayatına adım atılacağına, rahatsızlık yaratan bir işin çözüm bulacağına, kötü bir kişinin yaptığı üçkağıtlardan ötürü pişman olacağına, kırgınlık yaşanan bir kişi ile barışılacağına ve üzüntü duyulan bir olayın düzeltileceğine yorulmaktadır.

Kahve falında ev dağıtmak yakasını belalardan ve belalı işlerden sıyıracağına, çok sevilen bir kişinin yaptığı bir hatanın hoşgörü ile karşılanacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında şeker dağıtmak günbegün kötüleşeceğine, eline geçen paraları tutamayacağına delalet etmektedir.

Kahve falında misafir şekeri dağıtmak tehlikeli düşmanların varlığına ve onların üstesinden gelineceğine, mesleğinde başarılarının hiç bitmeyeceğine, kazancının azalmayacağına delalet eder.

Kahve falında kırmızı et dağıtmak yaşamının ve işlerinin düzene gireceğine, borçların biteceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında cenaze yemeği dağıtmak olayın iş hayatını kötü bir şekilde etkilemesinden ötürü çok büyük maddi zarara uğranacağına, gelirinin garanti olacağına delalet etmektedir.

Kahve falında altın bilezik dağıtmak kendi kaderi dışında, başkalarının kaderinde de etki yapabilecek önemli bir konumda olacağına, böylece imkânsız denilen kavramı da kafasında yıkmış olacağına delalet eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir