AnaSayfa / Genel / Kahve falında bahçeyi bellemek

Kahve falında bahçeyi bellemek

Kahve falında bahçeyi bellemek hiçbir şeyin eksikliğini hissetmeyeceği gibi her şeyin en çoğuna ve en kalitelisine sahip olacağına, hem kendisini yenilemeye çalışacağına hem de çok daha sosyal bir kişi olup iş hayatı ve aile hayatı içinde hergün biraz daha fazla hissettiği baskılardan ve sıkıntılardan biraz olsun kurtulmaya çalışacağına, neşe içinde olacağına, lüks ve rahat şekilde yaşayacağına, maddi durumunu genç yaşında düzeltip, sonrasında sık sık yurt dışı seyahatlerine çıkacağına, eski neşesinin ve ağız tadının yerine geleceğine, askıya alınmış projeleri başarılı bir şekilde tamamlayacağına, kötü ve üzücü durumlar ile karşılaşacağına delalet etmektedir.

Kahve falında bahçeyi bellemek gördüyseniz:

  • Ortaya çıkarabileceğiniz işlerde daha tutucu bir tavır sergileyebilirsiniz.

Kahve falında bahçeyi bellemek girdiği bazı projelerde hakkının yeneceğine ve kendisine ait fikirlerin başkası tarafından kullanılacağına, kendisine büyük katkısı olacağını düşündüğü bir konuda eğitim alacağına alamet eder.

Kahve falında bahçe bellemek büyük bir kazanç elde edeceğine, ardından çeşitli işler gerçekleştirerek büyük bir zenginliğe sahip olacağına, maddi ve manevi olarak da kayıpların olacağına işaret etmektedir.

Kahve falında bahçe bellediğini görmek yardımsever ve iyi kalpli bir kişi ile evlilik yoluna adım atılacağına, sıkıntılardan çok bunalmış kişilerin yüzünü güldürecek gelişmeler yaşanacağına delalet etmektedir.

Kahve falında bağ bellemek hayallerine ulaşmak isterken farkında olmadan inancından sapacak şekilde hareket edeceğine, ticaretinin kusursuz ve sorunsuz şekilde ilerleyeceğine tabir olunur.

Kahve falında toprağı bellemek sıkıntılarının artacağına, çok büyük üzüntüler yaşayacağına, iş hayatında çok zor zamanlar geçireceğine, aile içinde gerek maddi gerekse manevi olarak hiçbir eksiğinin de olmayacağına yorulur.

Kahve falında toprak bellediğini görmek maddi ve manevi açıdan büyük bir ilerleme kaydedileceğine, sorun yaratan olayların yakında biteceğine, rahat ettirecek bir işe girileceğine, büyük başarılar kazanılacağına, yolculuğun hiçbir yarar getiremeyeceğine alamet eder.

Kahve falında yer bellemek verilen emeğin boşa gideceğine, kısa süre içinde büyük bir zenginlik kazanacağına, uzak bir akrabanın yaşadığı bir sağlık sorunu ile ilgili olarak güzel haberler alacağına, sıkıntılı ve sorunlu bir dönemi aşacağına, rahata ereceğine rivayet eder.

Kahve falında bel bellemek geç de olsa huzura erileceğine, sevilen ve sayılan biri olunacağına rivayet etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir