AnaSayfa / Genel / Kahve falında toz toprak içinde kalmak

Kahve falında toz toprak içinde kalmak

Kahve falında toz toprak içinde kalmak aşılması gereken engellerin günden güne artacağına, mutluluktan, sağlıktan, huzur ve neşeden bolca nasipleneceğine, saygınlığına leke sürüleceğine, hayırlı bir yuva kuracağına, hane içinde rahatının yerinde olacağına ve bundan sonra kalan hayatının huzur ve mutluluk içinde geçeceğine, inancı ve kendine olan güveni sayesinde niyetlendiği her işte muvaffak olmayı bileceğine, içine düştüğü sıkıntılardan kısa bir zaman içinde herhangi bir sorun yaşamadan kurtulacağına, çok güzel ve iyi insanlar ile çalışıp işlerinde büyük başarılar kazanacağına, sevinçli ve huzur dolu bir döneme girileceğine işaret etmektedir.

Kahve falında toz toprak içinde kalmak gördüyseniz:

  • Ev gereçleri almanız gerekebilir veya aile içinde yardım amaçlı sosyal ortaya çıkabilir.

Kahve falında toz toprak içinde kalmak işlerin kötüye gitmesi yüzünden zararın günden güne daha da artacağına, dine ve Allah’a yakınlaşacağına, haktan gelen her türlü sıkıntıya ve zorluğa göğüs germeyi de bileceğine alamet eder.

Kahve falında tozun içinde kalmak ayrılmış olanların kavuşacağına, sıkıntıların ve sorunların yakın bir zaman içinde çözüme kavuşacağına, iş hayatında çok hayırlı çalışmalar gerçekleştirileceğine delalet etmektedir.

Kahve falında toz içinde kalmak çok güzel ve hayırlı bir eşe ve evlatlara sahip olacağına, hayırlı bir şekilde başlayan bir işin sıkıntı verici bir hal alacağına inanılır.

Kahve falında toz bulutu içinde kalmak sevdiklerinin her daim dizinin dibinde olacağına, hiçbir şeyin aksiliklere takılmadan istediği gibi ilerleyeceğine, üzüntülü geçen günlerin çok yakın zaman içinde sona ereceğine delalet eder.

Kahve falında toprak içinde kalmak kendisini yıpratacağına, elinde bulunan imkânların çeşitli sorunlara sebep olacağına, kısa süre içinde bitebilecek bir işin daha uzun bir süreye çıkacağına, işlerinin çok zor zamanlara gireceğine inanılır.

Kahve falında toz toprak görmek adını deyim yerindeyse altın harflerle yazdıracağına, önemli işler yapacağına, yüksek makamlara geleceğine, ticarette hileye ve fesada düşmeyeceğine delalet eder.

Kahve falında toz toprak süpürmek uzun bir süre boyunca bu kişi ile devam ettikten sonra artık birçok konuda bu kişiden destek alınacağına, çıkan bazı dedikodular yüzünden kötüye giden evliliğin düze çıkması için uzun uğraşlar verileceğine  ve büyük bir sabır göstererek zora girmiş bir işin yoluna sokulacağına işaret etmektedir.

Kahve falında evde toz toprak görmek düşmanların ve rakiplerin yenilgiye uğratılacağına, yapılan yardımların karşılığının kısa zaman içinde alınacağına, borçların ve dertlerin biteceğine yorulmaktadır.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir