AnaSayfa / Genel / Kahve falında yeri kazıp para bulmak

Kahve falında yeri kazıp para bulmak

Kahve falında yeri kazıp para bulmak ister istemez başının belaya gireceğine, hayatın kolaylaşacağına, rızkının eksileceğine, kazancının azalacağına, başka bir şehirde yeni bir işe gireceğine, kendisine yeni bir hayat kuracağına, fırsatların çok iyi ve kazançlı bir şekilde değerlendirileceğine ve kırgınlıkların unutulacağına, herhangi bir sorunla karşılaşmayacağına ve sıkıntılarının sona ereceğine, verilen emeklerin boşa çıkacağı bir döneme girileceğine, sevilen kişilerle araya kara kedi gireceğine, bazı sağlık sorunları yaşanacağına, ilgili alanda çok büyük bir isim olunacağına ve akıl danışmak için birçok insanın fal sahibine geleceğine alamet eder.

Kahve falında yeri kazıp para bulmak gördüyseniz:

  • Sevdiğinize karşı biraz daha objektif olun.

Kahve falında yeri kazıp para bulmak dertlerin ağırlığından kurtularak kuş gibi hafifleyeceğine, uğradığı zararları sevdiği kişilerden alacağı destek ile ortadan kaldıracağına delalettir.

Kahve falında toprak kazıp para bulmak tam herşeyin bittiğini ve hayallerinin suya düştüğünü düşünürken işlerinin düzeleceğine, zor ve kötü günlerin geleceğine delalettir.

Kahve falında kazı yapıp altın bulmak emek ve değer verdiği bir arkadaştan nankörlük ve vefasızlık göreceğine, kişinin moralinin ve keyfinin yerine geleceğine, dileklerinin gerçekleşeceğine ve dileklerinin de tutacağına alamet eder.

Kahve falında kuyu kazıp su bulmak atılacak adımlar sayesinde çok büyük kazançlar elde edileceğine, hayırlı bir kısmet ile çok güzel kararlar verileceğine yorulmaktadır.

Kahve falında toprağı kazıp altın bulmak geleceğinin hayır ve güzellik getireceğine, ailesi ve sevdiği kişiler ile refah içinde yaşayacağına alamet etmektedir.

Kahve falında toprak kazıp altın bulmak spora başlayacağına ve bu sayede sağlığının çok iyi bir durumda olacağına, sıkıntılarını ve sorunlarını bu şekilde atlatacağına, daha rahat ve huzurlu bir yaşam süreceğine, zor durumlarda kalacağına tabir olunur.

Kahve falında kazı kazandan para kazanmak yükünün hafifleyeceğine, hanesine huzurun dolacağına, ekmeğini rahat şekilde yeme imkanına sahip olacağına, çektiği cefa kadar da sefa süreceğine yorulur.

Kahve falında kazı kazandan para çıktığını görmek ele geçen bir miktar kazancın geldiği gibi gideceğine ve fal sahibinin bu duruma karşı çaresiz kalacağına, itibar göreceğine rivayet eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir