AnaSayfa / Genel / Kahve falında toprağa birşey ekmek

Kahve falında toprağa birşey ekmek

Kahve falında toprağa birşey ekmek sağlığının da huzurunun da yerine geleceğine, dualarının kabul olup gerçekleşeceğine, aile hayatındaki uyumun ve huzurun da artacağına, mallarının ve parasının çoğalacağına, gerekli ve gereksiz olarak bu dönüp dolaşıp bu işe kendisini kaptıracağına, ancak gerek maddi gerekse manevi sebeplerden ötürü bir türlü bu amaca ulaşılamayacağına, bir süre önce yapılan bir hatadan ötürü kariyer planında büyük bir zarar oluşacağına, kazancın her kuruşunun helal olduğuna ve kısmet geleceğine alamet etmektedir.

Kahve falında toprağa birşey ekmek gördüyseniz:

  • Maddi konular netleşmeye başlıyor.

Kahve falında toprağa mısır ekmek çok rahat edeceğine, işlerinin günden güne daha iyi bir hal alacağına, kendisine ve yaşamına çeki düzen vereceğine alamet etmektedir.

Kahve falında topraktan ekmek çıkarmak hayırlı kazançlar ve büyük başarılar kazanılması ile kişinin önünün açılacağına, bu sayede çok hayırlı ve büyük kısmetlerin ele geçeceğine, eve huzur dolacağına delalet etmektedir.

Kahve falında toprağa çiçek ekmek ortaklıkların ve yapılan anlaşmaların tek taraflı olarak feshedileceğine, zor zamanlar geçireceğine, kötü niyetli kişiler tarafından istenmeyen bir durumun ortasında bırakılacağına işarettir.

Kahve falında toprağa domates ekmek maddi olarak kötü geçen bir dönemin kapanacağına, çok hayırlı ve güzel olayların göbeğine düşeceğine ve çok büyük mutluluklar yaşayacağına işaret eder.

Kahve falında toprağa ekmek gömmek çok üzüntülü ve sıkıntılı günlerin yaklaşmakta olduğuna ve yaşanan her olayın işleri gittikçe daha kötüye götüreceğine, eline geçen paranın sıkıntılarını gidermeyeceğine işarettir.

Kahve falında toprağa çekirdek ekmek külfetinin ve yükünün artacağına, yaşam standartlarının ve hayat kalitesinin düşeceğine, herkesin sevdiği, saydığı ve tanıdığı biri olacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında toprağa tohum ekmek umutsuz olacağına, çok büyük kazançlar elde edeceğine, başarılı bir insan olacağına inanılır.

Kahve falında toprağı ekmek işsiz olan kişinin iş sahibi olacağına, borcu olan kişinin borçlarını ödeyeceğine, isteklerinin, hayallerinin ve hedeflerinin gerçekleşmesi dolayısıyla adağını gerçekleştireceğine tabir olunur.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir